ÇAYIROVA’DAKİ GÜNDEMİMİZ 2 AYDIR BİR ‘PARK’

Çayırova 05.09.2019 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇAYIROVA’DAKİ GÜNDEMİMİZ 2 AYDIR BİR ‘PARK’

CHP’li Meclis Üyesi Halis Koç’tan ‘meclis’ açıklaması!

CHP Çayırova Meclis Üyesi Halis Koç Eylül ayı meclisi için verdi veriştirdi. Sosyal medya hesabından Eylül ayı meclis toplantısı ile ilgili açıklamalar yapan Koç, meclisin uyum içinde olmadığını vurgulayarak, “Bu ritimle yürümek, mesafe almak Çayırova için zor görünüyor...” dedi. İşte Koç’un açıklaması; “Değerli Çayırovalılar: Çayırova’da 4 Eylül Meclisinde Gündem Maddeleri İle İlgili; Kararlar oy birliği ile uyum içerisinde geçtiği doğrudur.. Basınımızın da yazdığı gibi...... Bizler CHP Meclis Grubumuz olarak bu görüşe katılmıyoruz... Nedeni; Ağustos Ayında Çayırova Meclisi yapılmamasına rağmen; mazeretim dolayısıyla katılamadığım; ancak CHP grubumuzda görüştüğümüz; Eylül meclis gündeminde 130.000 Nüfuslu Çayırova için; ceviz kabuğunu dolduran Çayırova’nın yararına tek bir madde yoktu ki; CHP Meclis Üyeleri ne yapsın...olanlarda komisyona gitmiş.... Örneğin; parklara isim, norm kadro, fırıncılardan ekmek alıp, halk ekmek olarak satmak için başkana yetki, dükkanların kira ayarı (3 meclistir sonuca bağlanamadı;) vs. İşte Çayırova’nın 2 Aylık Meclis Gündemi.... Yeni seçilmiş ak parti meclisi; küçücük bir parka 2 ayda bir isim veremiyorsa; ikinci defa komisyona gönderiyorsa CHP Meclis Gurubumuz kabul etmeyip de ne yapsın... Bunun adına uyumlu meclis denilmez... Dense Dense basiretsiz yönetim denilir... Bu ritimle yürümek, mesafe almak Çayırova için zor görünüyor...
CHP’li Meclis Üyesi Halis Koç’tan ‘meclis’ açıklaması!

CHP Çayırova Meclis Üyesi Halis Koç Eylül ayı meclisi için verdi veriştirdi. Sosyal medya hesabından Eylül ayı meclis toplantısı ile ilgili açıklamalar yapan Koç, meclisin uyum içinde olmadığını vurgulayarak, “Bu ritimle yürümek, mesafe almak Çayırova için zor görünüyor...” dedi.

İşte Koç’un açıklaması;

“Değerli Çayırovalılar: Çayırova’da 4 Eylül Meclisinde Gündem Maddeleri İle İlgili; Kararlar oy birliği ile uyum içerisinde geçtiği doğrudur.. Basınımızın da yazdığı gibi...... Bizler CHP Meclis Grubumuz olarak bu görüşe katılmıyoruz... Nedeni; Ağustos Ayında Çayırova Meclisi yapılmamasına rağmen; mazeretim dolayısıyla katılamadığım; ancak CHP grubumuzda görüştüğümüz; Eylül meclis gündeminde 130.000 Nüfuslu Çayırova için; ceviz kabuğunu dolduran Çayırova’nın yararına tek bir madde yoktu ki; CHP Meclis Üyeleri ne yapsın...olanlarda komisyona gitmiş.... Örneğin; parklara isim, norm kadro, fırıncılardan ekmek alıp, halk ekmek olarak satmak için başkana yetki, dükkanların kira ayarı (3 meclistir sonuca bağlanamadı;) vs.

İşte Çayırova’nın 2 Aylık Meclis Gündemi....

Yeni seçilmiş ak parti meclisi; küçücük bir parka 2 ayda bir isim veremiyorsa; ikinci defa komisyona gönderiyorsa CHP Meclis Gurubumuz kabul etmeyip de ne yapsın... Bunun adına uyumlu meclis denilmez... Dense Dense basiretsiz yönetim denilir... Bu ritimle yürümek, mesafe almak Çayırova için zor görünüyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.