ÇAYIROVA’DAN TÜP BEBEK SEMİNERİ!

Çayırova 17.05.2017 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’DAN TÜP BEBEK SEMİNERİ!

Çayırova Belediyesi Sağlık Seminerlerine devam ediyor.

Çayırova Belediyesi sağlık kurumlarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği sağlık seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Tüp Bebek Tedavisi ve Yeni Gelişmeler konulu seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Teksen Çamlıbel tüp bebek teknolojisi ile ilgili bilgi verdi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminerde önemli bilgileri paylaşan Çamlıbel, 1978 yılında doğan ilk tüp bebek ile başlayan tüp bebek tedavisinde çok önemli aşamalar ve gelişmeler kaydedildiğini belirtti. Katılımcıların büyük bir dikkat ile takip ettiği seminerde sunum yapan Prof. Dr. Teksen Çamlıbel her 100 çiftten 15’i çocuk sahibi olmak için yardımcı üreme yöntemlerine ihtiyaç duyduğunu belirtti. Tüp Bebek Tedavisi İleri Boyutlara Ulaştı Görsel materyallerle sunumunu destekleyen ve tüp bebek tedavisi içeriyle ilgili detaylı bilgileri katılımcılarla paylaşan Çamlıbel: “Tüp bebek tedavisinde uygulanan işlemler her çift için farklıdır. Kısırlık sorunları çok çeşitli olduğu için her çifte aynı tüp bebek tedavisi uygulanması mümkün değildir. Bu sebeple de tedaviye başlamadan önce kısırlık sebeplerinin doğru şekilde tespit edilmesi ve çifte en uygun tedavi yöntemine karar verilmesi oldukça önemlidir” dedi. Seminere katılan bayanların sorularını yanıtlayan Çamlıbel, çiftlerin kendilerini farklı hmemeleri gerektiğini dile getirdi ve normal bebek ile tüp bebek arasında doğan çocuk açısından hiçbir fark olmadığını söyledi. Seminer sonrası yapılan çekilişle bir çifte ücretsiz tüp bebek tedavisi hediye edildi.
Çayırova Belediyesi Sağlık Seminerlerine devam ediyor.

Çayırova Belediyesi sağlık kurumlarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği sağlık seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Tüp Bebek Tedavisi ve Yeni Gelişmeler konulu seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Teksen Çamlıbel tüp bebek teknolojisi ile ilgili bilgi verdi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminerde önemli bilgileri paylaşan Çamlıbel, 1978 yılında doğan ilk tüp bebek ile başlayan tüp bebek tedavisinde çok önemli aşamalar ve gelişmeler kaydedildiğini belirtti. Katılımcıların büyük bir dikkat ile takip ettiği seminerde sunum yapan Prof. Dr. Teksen Çamlıbel her 100 çiftten 15’i çocuk sahibi olmak için yardımcı üreme yöntemlerine ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Tüp Bebek Tedavisi İleri Boyutlara Ulaştı

Görsel materyallerle sunumunu destekleyen ve tüp bebek tedavisi içeriyle ilgili detaylı bilgileri katılımcılarla paylaşan Çamlıbel: “Tüp bebek tedavisinde uygulanan işlemler her çift için farklıdır. Kısırlık sorunları çok çeşitli olduğu için her çifte aynı tüp bebek tedavisi uygulanması mümkün değildir. Bu sebeple de tedaviye başlamadan önce kısırlık sebeplerinin doğru şekilde tespit edilmesi ve çifte en uygun tedavi yöntemine karar verilmesi oldukça önemlidir” dedi. Seminere katılan bayanların sorularını yanıtlayan Çamlıbel, çiftlerin kendilerini farklı hmemeleri gerektiğini dile getirdi ve normal bebek ile tüp bebek arasında doğan çocuk açısından hiçbir fark olmadığını söyledi. Seminer sonrası yapılan çekilişle bir çifte ücretsiz tüp bebek tedavisi hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.