ÇAYIROVA’LI KADINLARA “SAĞLIK” EĞİTİMİ!

Çayırova 01.11.2017 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’LI KADINLARA “SAĞLIK” EĞİTİMİ!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un koordinatörlüğünde başlatılan “Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi”nin tanıtım ve eğitim toplantısının ilki Çayırova’da gerçekleştirildi.

Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi tanıtım ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un koordinatörlüğünde başlatılan “Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi”nin İlçe genelindeki açılış ve tanıtım toplantısı Kaymakam Hasan Gözen’in eşi Şükran Gözen önderliğinde ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ezgi Öztop’un katılımları ile Çayırova Alparslan İ.Ö Okulu Konferans salonunda yapılan tanıtım ve eğitim toplantısı ile hayata geçirilmeye başladı. AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK Projenin amacı hakkında bilgi veren Kaymakam Hasan Gözen’in eşi Şükran Gözen; Çayırova’da bulunan 15-69 yaş aralığındaki kadınlara meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanserleri, üreme sağlığı, organ bağışı ve fiziksel ve ruhsal şiddete maruz kalma gibi konularda eğitim verilerek farkındalık oluşturmaktadır. Üç yıl gibi bir süre devam etmesi planlanan projede hedef tüm ilçe genelindeki kadınlarımıza 100 ulaşmaktır.” dedi.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un koordinatörlüğünde başlatılan “Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi”nin tanıtım ve eğitim toplantısının ilki Çayırova’da gerçekleştirildi.

Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi tanıtım ve eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un koordinatörlüğünde başlatılan “Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi”nin İlçe genelindeki açılış ve tanıtım toplantısı Kaymakam Hasan Gözen’in eşi Şükran Gözen önderliğinde ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ezgi Öztop’un katılımları ile Çayırova Alparslan İ.Ö Okulu Konferans salonunda yapılan tanıtım ve eğitim toplantısı ile hayata geçirilmeye başladı.

AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Projenin amacı hakkında bilgi veren Kaymakam Hasan Gözen’in eşi Şükran Gözen; Çayırova’da bulunan 15-69 yaş aralığındaki kadınlara meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanserleri, üreme sağlığı, organ bağışı ve fiziksel ve ruhsal şiddete maruz kalma gibi konularda eğitim verilerek farkındalık oluşturmaktadır. Üç yıl gibi bir süre devam etmesi planlanan projede hedef tüm ilçe genelindeki kadınlarımıza 100 ulaşmaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.