ÇAYIROVA ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN MUHTEŞEM ORATORYO GÖSTERİSİ

Çayırova 15.08.2017 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN MUHTEŞEM ORATORYO GÖSTERİSİ

Bekirpaşa Ülkü Ocağı İzmit Cephanelik parkında piknik programı düzenleyerek, ülkücü gençleri bir araya getirdi.

Bekirpaşa Ülkü Ocağı İzmit Cephanelik parkında piknik programı düzenleyerek, ülkücü gençleri bir araya getirdi. Düzenlenen organizasyon da grup üyelerinin tamamının Ülkü Ocaklı gençlerinden oluştuğu Çayırova Ülkü Ocağı Oratoryo Grubu sergilediği performansla göz doldurdu. Çayırova Ülkü Ocağı Oratoryo Grubu, Bekirpaşa Ülkü Ocağının İzmit Cephanelik parkında yapmış olduğu piknik şöleninde 45 dakikalık performansıyla tüm vatandaşların beğeni ve ilgisini üzerine çekerek programa damga vurdu. Çayırova Ülkü Ocağı İlçe başkanı Hikmet Yılmaz'ın göreve gelmesiyle birlikte kurulan Oratoryo ve Koro grubu katıldığı her programda ilgi odağı haline geldi. ÜLKÜCÜ GENÇLER YETENEKLERİNİ SERGİLİYORLAR Çayırova Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, “Oratoryo ve Koro grubunu oluşturan Ülkü Ocaklı gençlerimiz, Tiyatro yönetmeni, Senaristi ve Bağlama ustasıyla çalışarak yeteneklerini seyirciyle buluştururken Ülkü Ocaklarının sosyal ve sanatsal başarısını bir kez daha ortaya çıkarttı. Türk milletinin yüz akı olan Ülkü Ocaklı gençler spor, sanat, kültür ve eğitim noktasında birçok proje ve çalışmalarını kararlılıkla yürütecektir.” dedi.
Bekirpaşa Ülkü Ocağı İzmit Cephanelik parkında piknik programı düzenleyerek, ülkücü gençleri bir araya getirdi.

Bekirpaşa Ülkü Ocağı İzmit Cephanelik parkında piknik programı düzenleyerek, ülkücü gençleri bir araya getirdi. Düzenlenen organizasyon da grup üyelerinin tamamının Ülkü Ocaklı gençlerinden oluştuğu Çayırova Ülkü Ocağı Oratoryo Grubu sergilediği performansla göz doldurdu.

Çayırova Ülkü Ocağı Oratoryo Grubu, Bekirpaşa Ülkü Ocağının İzmit Cephanelik parkında yapmış olduğu piknik şöleninde 45 dakikalık performansıyla tüm vatandaşların beğeni ve ilgisini üzerine çekerek programa damga vurdu. Çayırova Ülkü Ocağı İlçe başkanı Hikmet Yılmaz'ın göreve gelmesiyle birlikte kurulan Oratoryo ve Koro grubu katıldığı her programda ilgi odağı haline geldi.

ÜLKÜCÜ GENÇLER YETENEKLERİNİ SERGİLİYORLAR

Çayırova Ülkü Ocağı İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, “Oratoryo ve Koro grubunu oluşturan Ülkü Ocaklı gençlerimiz, Tiyatro yönetmeni, Senaristi ve Bağlama ustasıyla çalışarak yeteneklerini seyirciyle buluştururken Ülkü Ocaklarının sosyal ve sanatsal başarısını bir kez daha ortaya çıkarttı. Türk milletinin yüz akı olan Ülkü Ocaklı gençler spor, sanat, kültür ve eğitim noktasında birçok proje ve çalışmalarını kararlılıkla yürütecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.