19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA’YA TAM DONANIMLI TESİS

Çayırova 04.05.2017 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’YA TAM DONANIMLI TESİS

Mezarlık ve Cenaze Hizmetleri Tesisinde Son Rötuşlar Yapılıyor

Çayırova Belediyesi’nin Akse Mahallesi’ne kazandırdığı birçok projelerden birisi olan Mezarlık ve Cenaze Hizmetleri Tesisinde son rötuşlar yapılıyor. 24 saat Çayırova’lıların hizmetinde olacak bir projeyi tamamlayan belediye, çevre düzenlemesinde sona geldi. 2000 metrekare alan üzerinde 350 metrekare olarak inşa edilen proje tam donanımlı bir şekilde hizmet verecek. Tam Donanımlı Bir Tesis Cenazesi olan vatandaşların yakınlarını ağırlayabileceği taziye alanı bulunan tesiste, bay ve bayan olmak üzere 2 cenaze yıkama yeri, 8 adet morg ve otopsi odalarına yer verildi. Açık otopark ile de desteklenen projede ayrıca idari birimlerde bulunuyor. Demirci, “Akse Mahallemizde Birçok Yatırıma İmza Attık” 24 saat kesintisiz bir hizmet verme hedefi ile projeyi tamamladıklarını, son rötuşları yaptıklarını aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, çevre düzenlemesinin bitmek üzere olduğunu da sözlerine ekledi. Tam donanımlı bir tesisle Çayırova halkına hizmet vereceklerini açıklayan Demirci, mevcut hizmet alanının yetersizliğini bu projeyle giderdiklerini de vurguladı. Çayırova’nın artan nüfusunu göz önünde bulundurarak projelere yön verdiklerini dile getiren başkan Demirci, “Akse Mahallemizde birçok yatırıma imza attık ve tamamladık. Cenaze ve Mezarlık Hizmetleri projemizde bunlardan biri. Yine mahalle sınırları içerisinde tarihi kültürler barındıran Akse Semt Meydanını, Belediye Sosyal Tesislerini, Semt Konağımızı ve Kapalı Semt Pazarımızı tamamladık. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çağdaşkent Camii ve Emniyet Müdürlüğü projeleri de sona yaklaştı. Aynı zamanda Çağdaşkent Mesire Alanı, Küçük Vadi ve Kuştepe Ormanında yenilikler yaptık. Kısacası mahallemizin tamamına hizmet verecek birçok projeye imza attık. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Cenaze ve Mezarlık Hizmetleri projemizin çevre düzenlemesini de bitiriyoruz. Kısa süre içerisinde de hizmete alıyoruz.” dedi.
Mezarlık ve Cenaze Hizmetleri Tesisinde Son Rötuşlar Yapılıyor

Çayırova Belediyesi’nin Akse Mahallesi’ne kazandırdığı birçok projelerden birisi olan Mezarlık ve Cenaze Hizmetleri Tesisinde son rötuşlar yapılıyor. 24 saat Çayırova’lıların hizmetinde olacak bir projeyi tamamlayan belediye, çevre düzenlemesinde sona geldi. 2000 metrekare alan üzerinde 350 metrekare olarak inşa edilen proje tam donanımlı bir şekilde hizmet verecek.

Tam Donanımlı Bir Tesis

Cenazesi olan vatandaşların yakınlarını ağırlayabileceği taziye alanı bulunan tesiste, bay ve bayan olmak üzere 2 cenaze yıkama yeri, 8 adet morg ve otopsi odalarına yer verildi. Açık otopark ile de desteklenen projede ayrıca idari birimlerde bulunuyor.

Demirci, “Akse Mahallemizde Birçok Yatırıma İmza Attık”

24 saat kesintisiz bir hizmet verme hedefi ile projeyi tamamladıklarını, son rötuşları yaptıklarını aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, çevre düzenlemesinin bitmek üzere olduğunu da sözlerine ekledi. Tam donanımlı bir tesisle Çayırova halkına hizmet vereceklerini açıklayan Demirci, mevcut hizmet alanının yetersizliğini bu projeyle giderdiklerini de vurguladı. Çayırova’nın artan nüfusunu göz önünde bulundurarak projelere yön verdiklerini dile getiren başkan Demirci, “Akse Mahallemizde birçok yatırıma imza attık ve tamamladık. Cenaze ve Mezarlık Hizmetleri projemizde bunlardan biri. Yine mahalle sınırları içerisinde tarihi kültürler barındıran Akse Semt Meydanını, Belediye Sosyal Tesislerini, Semt Konağımızı ve Kapalı Semt Pazarımızı tamamladık. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çağdaşkent Camii ve Emniyet Müdürlüğü projeleri de sona yaklaştı. Aynı zamanda Çağdaşkent Mesire Alanı, Küçük Vadi ve Kuştepe Ormanında yenilikler yaptık. Kısacası mahallemizin tamamına hizmet verecek birçok projeye imza attık. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Cenaze ve Mezarlık Hizmetleri projemizin çevre düzenlemesini de bitiriyoruz. Kısa süre içerisinde de hizmete alıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.