ÇAYIROVALI ÇOCUKLAR “ORMANDAKİ AFACANLARLA” EĞLENDİ!

Çayırova 03.05.2017 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVALI ÇOCUKLAR “ORMANDAKİ AFACANLARLA” EĞLENDİ!

Çayırova Belediyesi Tiyatro Günlerine “Ormandaki Afacanlar” Oyunu İle Devam Etti

Çayırova Belediyesi tarafından Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen çocuk tiyatrosunda bu hafta, “Ormandaki Afacanlar” oyunu sahnelendi. Yazarlığını B. Özüm Şepik ve Bahar Türkoğlu’nun yaptığı tiyatroda çocuklar için çok anlamlı bir konu ele alındı. Öğrencilere çevre bilinci ve doğa sevgisini mizahi bir dille eğlenceli bir şekilde aşılamayı hedefleyen oyunda ormanda yaşayan sevimli hayvanların ve pikniğe giden öğrencilerin maceraları anlatıldı. Minik Öğrencilere Doğa Sevgisi ve Çevre Bilinci Aşılandı Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda 10.00 ve 13.00 ‘da sahne alan “Ormandaki Afacanlar” isimli çocuk komedi oyununda temiz çevre ve temiz doğa için bütün insanlığın duyarlı olması gerektiği anlatıldı. Yönetmenliğini Bahar Türkoğlu’nun yaptığı oyunda ormanda piknik yapan insanların yaptığı tahribat ve çevre kirliliğinden ötürü hayvanların ve bitkilerin zarar gördüğü tatlı bir dille ifade edilerek öğrencilerin zihinlerine kazındı. Çevre temizliği ve doğayı koruma hakkında öğütler veren oyun, çocuklar tarafından ilgiyle izlenerek büyük alkış topladı. Zaman zaman çocukların sahneye çıkarak oyuna dahil oldukları tiyatro gösterisi için Çayırova Belediyesine teşekkür eden öğrenciler ve veliler program sonrası belediye tarafından tahsis edilen araçlarla okullarına geri döndüler. Çayırova Belediyesi tarafından özellikle hassas konuların seçildiği ve toplumsal farkındalık yaratan tiyatro gösterimleri her ay farklı bir konuyu ele alarak sürdürüleceği yetkililerce ifade edildi.  
Çayırova Belediyesi Tiyatro Günlerine “Ormandaki Afacanlar” Oyunu İle Devam Etti

Çayırova Belediyesi tarafından Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen çocuk tiyatrosunda bu hafta, “Ormandaki Afacanlar” oyunu sahnelendi. Yazarlığını B. Özüm Şepik ve Bahar Türkoğlu’nun yaptığı tiyatroda çocuklar için çok anlamlı bir konu ele alındı. Öğrencilere çevre bilinci ve doğa sevgisini mizahi bir dille eğlenceli bir şekilde aşılamayı hedefleyen oyunda ormanda yaşayan sevimli hayvanların ve pikniğe giden öğrencilerin maceraları anlatıldı.

Minik Öğrencilere Doğa Sevgisi ve Çevre Bilinci Aşılandı

Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda 10.00 ve 13.00 ‘da sahne alan “Ormandaki Afacanlar” isimli çocuk komedi oyununda temiz çevre ve temiz doğa için bütün insanlığın duyarlı olması gerektiği anlatıldı. Yönetmenliğini Bahar Türkoğlu’nun yaptığı oyunda ormanda piknik yapan insanların yaptığı tahribat ve çevre kirliliğinden ötürü hayvanların ve bitkilerin zarar gördüğü tatlı bir dille ifade edilerek öğrencilerin zihinlerine kazındı. Çevre temizliği ve doğayı koruma hakkında öğütler veren oyun, çocuklar tarafından ilgiyle izlenerek büyük alkış topladı. Zaman zaman çocukların sahneye çıkarak oyuna dahil oldukları tiyatro gösterisi için Çayırova Belediyesine teşekkür eden öğrenciler ve veliler program sonrası belediye tarafından tahsis edilen araçlarla okullarına geri döndüler. Çayırova Belediyesi tarafından özellikle hassas konuların seçildiği ve toplumsal farkındalık yaratan tiyatro gösterimleri her ay farklı bir konuyu ele alarak sürdürüleceği yetkililerce ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.