ÇAYIROVALI ÖĞRENCİLER OKUMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Çayırova 17.05.2017 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVALI ÖĞRENCİLER OKUMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgievi öğrencileri Kitap Okuma Şenliğinde bir araya geldi. Okuma kültürünün yaygınlaştırılması ve kitap okuma alışkanlığının çocuklara erken yaşta kazandırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Kitap Okuma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Akse Semt Meydanı’nda yapılan şenlikte kitap okumanın çocukların gelişimine olan katkıları anlatıldı. Gençlik Merkezi ve 2 Bilgievinden 200 öğrencinin katıldığı şenlikte çocuklara kitaplar hediye edildi. Kitaplarını açık havada okumanın keyfini doyasıya çıkaran öğrencilere Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç eşlik etti. Başkan Demirci Tavsiyelerde Bulundu Öğrencilerle beraber kitap okuyan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kitap okumanın önemi ve faydaları hakkında tavsiyelerde bulundu. Çocuklarla teker teker ilgilenen ve onlarla birlikte kitap okuyan, okudukları kitaplar hakkında görüşler alan Demirci, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Eskiden bu tür imkanların olmadığını ifade eden Başkan Demirci, “Belediye olarak gençlere ve çocuklara yönelik bir çok önemli projeye ev sahipliği yaptık. Anne-Çocuk Kulüpleri, Gençlik Merkezi ve Bilgievlerimizde ilkokul çağından üniversiteye kadar çocuklarımıza ve gençlerimize ücretsiz hizmet veriyoruz. Merkezlerimizde yardımcı derslerin yanı sıra kültür, sanat ve spor dallarında ücretsiz kurslar vererek çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bunların yanı sıra Anne-Çocuk Kulüplerimizde de 4-6 yaş arası çocuklarımıza okul öncesi eğitim imkanı sunarken annelere yönelik çeşitli dallarda kurslar düzenliyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti. Öğrenciler Hem Kitap Okudular Hem de Eğlendiler Çayırova Belediyesi’nin bir süre önce hizmete açtığı Akse Semt Meydanının yeşille bütünleşmiş ortamında yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonrası okudukları kitapları öğrencilere hediye eden belediye yetkilileri aynı zamanda çeşitli ikramlarda bulundular. Kitap okuma şenliğinin sonunda Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri yıl boyu öğrendikleri türkülerle eğlenceli ve hareketli şarkılara kapanışı yaparken, öğrencilerde eğlenceli vakit geçirdiler. 

Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgievi öğrencileri Kitap Okuma Şenliğinde bir araya geldi. Okuma kültürünün yaygınlaştırılması ve kitap okuma alışkanlığının çocuklara erken yaşta kazandırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Kitap Okuma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Akse Semt Meydanı’nda yapılan şenlikte kitap okumanın çocukların gelişimine olan katkıları anlatıldı. Gençlik Merkezi ve 2 Bilgievinden 200 öğrencinin katıldığı şenlikte çocuklara kitaplar hediye edildi. Kitaplarını açık havada okumanın keyfini doyasıya çıkaran öğrencilere Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç eşlik etti.

Başkan Demirci Tavsiyelerde Bulundu

Öğrencilerle beraber kitap okuyan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kitap okumanın önemi ve faydaları hakkında tavsiyelerde bulundu. Çocuklarla teker teker ilgilenen ve onlarla birlikte kitap okuyan, okudukları kitaplar hakkında görüşler alan Demirci, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Eskiden bu tür imkanların olmadığını ifade eden Başkan Demirci, “Belediye olarak gençlere ve çocuklara yönelik bir çok önemli projeye ev sahipliği yaptık. Anne-Çocuk Kulüpleri, Gençlik Merkezi ve Bilgievlerimizde ilkokul çağından üniversiteye kadar çocuklarımıza ve gençlerimize ücretsiz hizmet veriyoruz. Merkezlerimizde yardımcı derslerin yanı sıra kültür, sanat ve spor dallarında ücretsiz kurslar vererek çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bunların yanı sıra Anne-Çocuk Kulüplerimizde de 4-6 yaş arası çocuklarımıza okul öncesi eğitim imkanı sunarken annelere yönelik çeşitli dallarda kurslar düzenliyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Öğrenciler Hem Kitap Okudular Hem de Eğlendiler

Çayırova Belediyesi’nin bir süre önce hizmete açtığı Akse Semt Meydanının yeşille bütünleşmiş ortamında yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonrası okudukları kitapları öğrencilere hediye eden belediye yetkilileri aynı zamanda çeşitli ikramlarda bulundular. Kitap okuma şenliğinin sonunda Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri yıl boyu öğrendikleri türkülerle eğlenceli ve hareketli şarkılara kapanışı yaparken, öğrencilerde eğlenceli vakit geçirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.