19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVALI ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLADIK

Çayırova 24.11.2018 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇAYIROVALI ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLADIK

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda Yoğun Bir Katılım İle Gerçekleşti.

24 Kasım Öğretmenler günü Programına Çayırova kaymakamı Hasan GÖZEN, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa MALKOÇ, Çayırova milli eğitim müdürü Azmi TUNÇ, AK Parti Çayırova belediye meclis üyesi Filiz Ayyıldız,  CHP Çayırova ilçe örgütü başkanı Selahattin Kaya, Kaymakamlık birim müdürleri, Çayırova milli eğitim şube müdürü Seyfettin ÖZVER, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler gerçekleşen programda yerlerini aldılar. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi öncülüğünde gerçekleşen program büyük bir beğeni topladı. ERTUĞRUL KURDOĞLU ANADOLU LİSESİ TAM NOT ALDI Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle 24 Kasım Öğretmenler günü coşku ile kutlandı. İlçemizdeki ilk kutlama programı Çayırova Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önüne çelenk koyma töreni ile başladı. Çelenk koyma töreni sonrası öğretmenler günü programı yoğun ilgi ile Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda devam etti. Açılış konuşması Çayırova milli eğitim müdürü Azmi TUNÇ’dan geldi. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile start alan program büyük bir beğeni ile gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK’un mesajının okunmasından sonra Şehit Öğretmen isimli slayt gösterisi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam eden program Öğrencilerin hazırlamış oldukları oratoryo ve tiyatro gösterileri ile eğlenceli vakit geçiren katılımcılar, 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, öğrencilerin hazırlamış oldukları bir birinden güzel şarkı ve eserlerin olduğu mini konser ve 24 Kasım Öğretmenler Günü yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ve öğretmenlerin ödüllerini alması ile sona erdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda Yoğun Bir Katılım İle Gerçekleşti.

24 Kasım Öğretmenler günü Programına Çayırova kaymakamı Hasan GÖZEN, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa MALKOÇ, Çayırova milli eğitim müdürü Azmi TUNÇ, AK Parti Çayırova belediye meclis üyesi Filiz Ayyıldız,  CHP Çayırova ilçe örgütü başkanı Selahattin Kaya, Kaymakamlık birim müdürleri, Çayırova milli eğitim şube müdürü Seyfettin ÖZVER, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler gerçekleşen programda yerlerini aldılar. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi öncülüğünde gerçekleşen program büyük bir beğeni topladı.

ERTUĞRUL KURDOĞLU ANADOLU LİSESİ TAM NOT ALDI

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle 24 Kasım Öğretmenler günü coşku ile kutlandı. İlçemizdeki ilk kutlama programı Çayırova Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önüne çelenk koyma töreni ile başladı. Çelenk koyma töreni sonrası öğretmenler günü programı yoğun ilgi ile Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda devam etti. Açılış konuşması Çayırova milli eğitim müdürü Azmi TUNÇ’dan geldi. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile start alan program büyük bir beğeni ile gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK’un mesajının okunmasından sonra Şehit Öğretmen isimli slayt gösterisi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam eden program Öğrencilerin hazırlamış oldukları oratoryo ve tiyatro gösterileri ile eğlenceli vakit geçiren katılımcılar, 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, öğrencilerin hazırlamış oldukları bir birinden güzel şarkı ve eserlerin olduğu mini konser ve 24 Kasım Öğretmenler Günü yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ve öğretmenlerin ödüllerini alması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.