“Çayırova Belediye esnafı kirasını ödeyemiyor”

Çayırova 16.10.2019 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova Belediye esnafı kirasını ödeyemiyor”

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık, “Kira ödenmesinde sıkıntı yasayan esnafın şikayetleri üzerine Çayırova Belediyesi’ne ait işyerlerinde incelemelerde bulunduk” dedi. Çayırova Belediyesi’ne ait Şekerpınar Mahallesi’ndeki işyerlerindeki esnaflar son günlerde işyerlerindeki fiziki şartlar ve kira ödemesi konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Esnaflar yaşadıkları sıkıntılarla ilgili olarak belediye yetkililerinin çözüm bulmasını istiyorlar. Ancak Çayırova Belediyesi yetkililerinin esnafların yaşadıkları sorunlarla ilgili bir çözüm bulamadıkları öğrenildi. Esnafların yaşadıkları sorun ve şikâyetlerle ilgili olarak CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Salih Işık ve Yılmaz Bilmez ile bugün esnafları ziyaret ettiler. KİRA ÖDEMEDE SIKINTI YAŞIYORLAR CHP’li Tarhan ve meclis üyeleri esnafların yaşadıkları sorunlarını yerinde inceleyerek yaşanan sorunlarla ilgili olarak gerekli yetkililerle görüşeceklerini belirttiler. Ziyarete ilişkin konuşan CHP Çayırova Meclis Üyesi Salih Işık, “Çayırova Belediyesi’ne ait Şekerpınar’daki işyerlerinde, fiziki şartlar ve kira ödenmesinde sıkıntı yasayan esnafın şikayetleri üzerine Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan ve meclis üyelerimiz ile yerinde incelemelerde bulunduk” diye konuştu.

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık, “Kira ödenmesinde sıkıntı yasayan esnafın şikayetleri üzerine Çayırova Belediyesi’ne ait işyerlerinde incelemelerde bulunduk” dedi.

Çayırova Belediyesi’ne ait Şekerpınar Mahallesi’ndeki işyerlerindeki esnaflar son günlerde işyerlerindeki fiziki şartlar ve kira ödemesi konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Esnaflar yaşadıkları sıkıntılarla ilgili olarak belediye yetkililerinin çözüm bulmasını istiyorlar. Ancak Çayırova Belediyesi yetkililerinin esnafların yaşadıkları sorunlarla ilgili bir çözüm bulamadıkları öğrenildi. Esnafların yaşadıkları sorun ve şikâyetlerle ilgili olarak CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Salih Işık ve Yılmaz Bilmez ile bugün esnafları ziyaret ettiler.

KİRA ÖDEMEDE SIKINTI YAŞIYORLAR

CHP’li Tarhan ve meclis üyeleri esnafların yaşadıkları sorunlarını yerinde inceleyerek yaşanan sorunlarla ilgili olarak gerekli yetkililerle görüşeceklerini belirttiler. Ziyarete ilişkin konuşan CHP Çayırova Meclis Üyesi Salih Işık, “Çayırova Belediyesi’ne ait Şekerpınar’daki işyerlerinde, fiziki şartlar ve kira ödenmesinde sıkıntı yasayan esnafın şikayetleri üzerine Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan ve meclis üyelerimiz ile yerinde incelemelerde bulunduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.