Çayırova Belediyesi BESYO Hazırlık Kursu Öğrencileri’ni Ağırladı

Çayırova 26.01.2017 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Belediyesi BESYO Hazırlık Kursu Öğrencileri’ni Ağırladı

BESYO kurslarına katılan 70 öğrencinin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesini hedefleyen Çayırova Belediyesi, gençleri Yuvacık’ta bulunan Diriliş kampına gönderdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen kampa katılan BESYO öğrencileri bir haftalık kamp süresince çeşitli etkinlik ve aktivitelerle yarıyıl tatilini dolu dolu geçiriyor.  Dönemi en iyi şekilde değerlendiren öğrencilerimiz, yoğun bir çalışmanın ardından, yeni döneme kampta hem eğlenerek hem de dinlenerek hazırlanıyorlar. Güne kahvaltıyla başlayan öğrencilerimiz, arkadaş ve öğretmenleriyle kitap okuma etkinliği, doğada kendini dinleme ve nefes alma egzersizleri, matrak oyunu, arkadaşım gelecek oyunu, sandalye kapma oyunu gibi bir çok sosyal etkinlik ve aktivitelerle, kaliteli zaman geçirmenin tadını doyasıya çıkartıyor. BESYO Hazırlık Kursları ile 70 Öğrenci Sınavlara Hazırlanıyor BESYO hazırlık kursları ile geçtiğimiz sezon 27 öğrenciyi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna kazandıran belediye, yeni dönemde hedefini yüksek tutarak, farklı öğrenciler ile eğitimlerine devam ediyor. 70 öğrencinin katılımı ile devam eden BESYO hazırlık kursları, 8 ay boyunca haftanın 5 günü 1 koordinatör ve alanında uzman 3 antrenörden oluşan kadrosu ile eğitim veriyor. Verilen ders destek programlarıyla öğrenciler bir yandan YGS sınavına hazırlanırken;  bir yandan da donanımlı bir şekilde beden eğitimi ve spor yüksekokulları giriş sınavlarına hazırlanıyor.

BESYO kurslarına katılan 70 öğrencinin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesini hedefleyen Çayırova Belediyesi, gençleri Yuvacık’ta bulunan Diriliş kampına gönderdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen kampa katılan BESYO öğrencileri bir haftalık kamp süresince çeşitli etkinlik ve aktivitelerle yarıyıl tatilini dolu dolu geçiriyor.  Dönemi en iyi şekilde değerlendiren öğrencilerimiz, yoğun bir çalışmanın ardından, yeni döneme kampta hem eğlenerek hem de dinlenerek hazırlanıyorlar. Güne kahvaltıyla başlayan öğrencilerimiz, arkadaş ve öğretmenleriyle kitap okuma etkinliği, doğada kendini dinleme ve nefes alma egzersizleri, matrak oyunu, arkadaşım gelecek oyunu, sandalye kapma oyunu gibi bir çok sosyal etkinlik ve aktivitelerle, kaliteli zaman geçirmenin tadını doyasıya çıkartıyor.

BESYO Hazırlık Kursları ile 70 Öğrenci Sınavlara Hazırlanıyor

BESYO hazırlık kursları ile geçtiğimiz sezon 27 öğrenciyi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna kazandıran belediye, yeni dönemde hedefini yüksek tutarak, farklı öğrenciler ile eğitimlerine devam ediyor. 70 öğrencinin katılımı ile devam eden BESYO hazırlık kursları, 8 ay boyunca haftanın 5 günü 1 koordinatör ve alanında uzman 3 antrenörden oluşan kadrosu ile eğitim veriyor. Verilen ders destek programlarıyla öğrenciler bir yandan YGS sınavına hazırlanırken;  bir yandan da donanımlı bir şekilde beden eğitimi ve spor yüksekokulları giriş sınavlarına hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.