Çayırova Belediyesi’nden Hayır Köprüsü

Çayırova 29.12.2016 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Belediyesi’nden Hayır Köprüsü

Çayırova Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan “Giymiyorsan Giydir” projesi ilk gün olduğu gibi bugün de Çayırova halkından yoğun ilgi görüyor. Bu çerçevede hizmete sunulan Toplumsal Dayanışma Mağazası, ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

  Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttırmak, özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi görmek amacı ile başlatılan “Giymiyorsan Giydir Kampanyası” ve bu kapsamda hizmete sunulan “Toplumsal Dayanışma Mağazası” insanların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Duyarlı vatandaşların merkeze yapmış oldukları her türlü giyim bağışları yıkama, ütüleme ve paketleme işlemleri yapıldıktan sonra raflardaki yerlerini alıyor. 2016 Yılında 5 Bin 124 Kişiye Ulaştı Özellikle soğuk kış aylarında insanların daha çok ihtiyaç duyduğu mont, kaban, bot, yağmurluk ve hatta battaniye ihtiyaçlarını karşılayan merkez yetkilileri, yapılan bağışların daha çok bu yönde olması durumunda daha çok insana ulaşarak ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini ifade ettiler. İhtiyaç sahibi vatandaşların normal bir mağaza da alışveriş yapar gibi geldikleri Toplumsal Dayanışma Mağazası kurulduğu günden itibaren 20 bin 18 kişiye hizmet verirken 2016 yılı içerisinde 5 bin 124 vatandaşa ulaşarak giyim ihtiyaçlarını karşıladı  
Çayırova Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan “Giymiyorsan Giydir” projesi ilk gün olduğu gibi bugün de Çayırova halkından yoğun ilgi görüyor. Bu çerçevede hizmete sunulan Toplumsal Dayanışma Mağazası, ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

 

Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttırmak, özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi görmek amacı ile başlatılan “Giymiyorsan Giydir Kampanyası” ve bu kapsamda hizmete sunulan “Toplumsal Dayanışma Mağazası” insanların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Duyarlı vatandaşların merkeze yapmış oldukları her türlü giyim bağışları yıkama, ütüleme ve paketleme işlemleri yapıldıktan sonra raflardaki yerlerini alıyor.

2016 Yılında 5 Bin 124 Kişiye Ulaştı

Özellikle soğuk kış aylarında insanların daha çok ihtiyaç duyduğu mont, kaban, bot, yağmurluk ve hatta battaniye ihtiyaçlarını karşılayan merkez yetkilileri, yapılan bağışların daha çok bu yönde olması durumunda daha çok insana ulaşarak ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini ifade ettiler. İhtiyaç sahibi vatandaşların normal bir mağaza da alışveriş yapar gibi geldikleri Toplumsal Dayanışma Mağazası kurulduğu günden itibaren 20 bin 18 kişiye hizmet verirken 2016 yılı içerisinde 5 bin 124 vatandaşa ulaşarak giyim ihtiyaçlarını karşıladı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.