“Çayırova Belediyesi’nden şikayetçiyim!”

Çayırova 17.07.2020 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova Belediyesi’nden şikayetçiyim!”

Çayırova’da evlerinin önündeki çöp konteyneri konulması gereken kısım ile belediyenin ilgilenmediğini söyleyen vatandaş, “Ben belediyenin işini iyi yapmadığı için ve sürekli yalan söyleyip oyaladığı için belediyeden şikayetçiyim” dedi. Çayırovalı bir vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden belediyeye isyan etti. Belediye ile defalarca kez görüştüklerini ancak belediyenin oyaladığını iddia eden vatandaş, “Belediyeyi arayıp eski çöp yerini kaldırımı düzeltmelerini istedik ama hiçbir şekilde ilgilenilmiyor, hep oyalıyorlar. Sadece 2 metre uzunlukta kaldırım düzeltilmesi lazım ama bunu yapmıyorlar ve insanlar önüne gelen o bölgeye çöp atıyorlar. Çöp arabası da almıyor oradaki çöpleri. Ben belediyenin işini iyi yapmadığı için ve sürekli yalan söyleyip oyaladığı için belediyeden şikayetçiyim. Lütfen gereği yapılsın. İnsanların sağlığı söz konusu. Her yer çöp, haftalarca bekliyor orada. Kediler dağıtıyor ama yine de çöp arabası almıyor oradan” diye konuştu.

Çayırova’da evlerinin önündeki çöp konteyneri konulması gereken kısım ile belediyenin ilgilenmediğini söyleyen vatandaş, “Ben belediyenin işini iyi yapmadığı için ve sürekli yalan söyleyip oyaladığı için belediyeden şikayetçiyim” dedi.

Çayırovalı bir vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden belediyeye isyan etti. Belediye ile defalarca kez görüştüklerini ancak belediyenin oyaladığını iddia eden vatandaş, “Belediyeyi arayıp eski çöp yerini kaldırımı düzeltmelerini istedik ama hiçbir şekilde ilgilenilmiyor, hep oyalıyorlar. Sadece 2 metre uzunlukta kaldırım düzeltilmesi lazım ama bunu yapmıyorlar ve insanlar önüne gelen o bölgeye çöp atıyorlar. Çöp arabası da almıyor oradaki çöpleri. Ben belediyenin işini iyi yapmadığı için ve sürekli yalan söyleyip oyaladığı için belediyeden şikayetçiyim. Lütfen gereği yapılsın. İnsanların sağlığı söz konusu. Her yer çöp, haftalarca bekliyor orada. Kediler dağıtıyor ama yine de çöp arabası almıyor oradan” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.