Çayırova bütçeyi belirledi!

Çayırova 08.10.2015 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova bütçeyi belirledi!

Çayırova Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi gelir ve giderde 89 Milyon TL olarak belirlendi

Çayırova Belediyesi’nin Ekim Ayı olağan Meclis toplantısında Bütçe görüşmeleri ele alındı. Çayırova’nın bütçesi 2016 yılında 89 Milyon TL olarak belirlendi. Çayırova Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis toplantısı 2.Oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Çayırova’nın 2016 yılı bütçesi belirlenerek performans programı ele alındı. Çayırova’nın 2016 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edilerek gelir ve giderde 89 Milyon TL olarak belirlendi. Bu rakam Çayırova tarihinin de en yüksek bütçesi olarak kayıtlara geçti. Bütçeyle ilgili değerlendirme yapan CHP’li Halis Okçu eleştirilerde bulundu. CHP GRUBU: BÜTÇE YETERSİZ 2015 yılında 80 Milyon TL olan bütçenin %11 artış gösterdiğine dikkati çeken Halis Okçu artışın düşük olduğunu söyledi. 2016 yılı performans programında gözle görülür önemli bir yatırımın olmadığını söyleyerek, gelişmekte olan Çayırova için yetersiz bir bütçe olduğunu söyledi. 25 Milyon yatırıma ayrıldığını belirten Halis Okçu 2017 yılında yapılacak projeler için kamulaştırmaların 2016 yılında yapılması gerektiğini söyledi. Yüzme havuzu, Kent Meydanı, kapalı yüzme havuzu gibi projelerinde hayata geçmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Demirci ise 2016 yılında yapılacak bir çok projenin ihalesini bu yıl yaptıklarını ifade ederek, sadece kent meydanı kamulaştırmasının sıkıntılı süreç olduğunu ifade ederek diğer projelerin Büyükşehirle beraber hayata geçeceğini vurguladı.
Çayırova Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi gelir ve giderde 89 Milyon TL olarak belirlendi

Çayırova Belediyesi’nin Ekim Ayı olağan Meclis toplantısında Bütçe görüşmeleri ele alındı. Çayırova’nın bütçesi 2016 yılında 89 Milyon TL olarak belirlendi. Çayırova Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis toplantısı 2.Oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Çayırova’nın 2016 yılı bütçesi belirlenerek performans programı ele alındı. Çayırova’nın 2016 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edilerek gelir ve giderde 89 Milyon TL olarak belirlendi. Bu rakam Çayırova tarihinin de en yüksek bütçesi olarak kayıtlara geçti. Bütçeyle ilgili değerlendirme yapan CHP’li Halis Okçu eleştirilerde bulundu.

CHP GRUBU: BÜTÇE YETERSİZ

2015 yılında 80 Milyon TL olan bütçenin %11 artış gösterdiğine dikkati çeken Halis Okçu artışın düşük olduğunu söyledi. 2016 yılı performans programında gözle görülür önemli bir yatırımın olmadığını söyleyerek, gelişmekte olan Çayırova için yetersiz bir bütçe olduğunu söyledi. 25 Milyon yatırıma ayrıldığını belirten Halis Okçu 2017 yılında yapılacak projeler için kamulaştırmaların 2016 yılında yapılması gerektiğini söyledi. Yüzme havuzu, Kent Meydanı, kapalı yüzme havuzu gibi projelerinde hayata geçmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Demirci ise 2016 yılında yapılacak bir çok projenin ihalesini bu yıl yaptıklarını ifade ederek, sadece kent meydanı kamulaştırmasının sıkıntılı süreç olduğunu ifade ederek diğer projelerin Büyükşehirle beraber hayata geçeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.