19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Cenaze Evi Hizmetleri Vatandaşının Yanında

Çayırova 09.02.2017 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Cenaze Evi Hizmetleri Vatandaşının Yanında

Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her platformda, ilçe halkına sınırsız ve sorunsuz hizmet götürmek için tüm imkanları ile vatandaşlarının yanında olan Çayırova Belediyesi, iyi günde de kötü günde de Çayırova halkına hizmet vermeye devam ediyor. Çayırova Belediyesi’nden Sınırsız ve Sorunsuz Hizmet Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatları ile hizmet ağını genişleterek ve geliştirerek kurumsal bir yapı ile hareket eden Cenaze Evi Hizmetleri, ilçe halkını yaslı günlerinde yalnız bırakmıyor. İlçe sınırları içerisinde cenazesi olan vatandaşların talepleri doğrultusunda,  cenaze evine ulaşan ekipler, taziye evinin bulunduğu alana 100 kişilik çadır kuruyor. Çadır içerisine masa ve sandalye temin eden ekip, kurdukları çay setleri ile taziyeye gelen konuklara çay ikramında bulunuyor. Ev sahibinin istediği saatte, 100 kişilik yemek ikramı yaparak, cenaze yakınlarına destek oluyor. Çayırova Belediyesi tarafından haftanın yedi günü 24 saat ücretsiz hizmet veren ekip,  bazı günlerde de birden fazla taziye evine ulaşarak, çalışmalarını sürdürüyor. Cenaze hizmetlerini titizlikle yerine getiren kurum,  vatandaşların acılı günlerini bir nebze de olsa hafifletmiş oluyor.  

Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her platformda, ilçe halkına sınırsız ve sorunsuz hizmet götürmek için tüm imkanları ile vatandaşlarının yanında olan Çayırova Belediyesi, iyi günde de kötü günde de Çayırova halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Çayırova Belediyesi’nden Sınırsız ve Sorunsuz Hizmet

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatları ile hizmet ağını genişleterek ve geliştirerek kurumsal bir yapı ile hareket eden Cenaze Evi Hizmetleri, ilçe halkını yaslı günlerinde yalnız bırakmıyor. İlçe sınırları içerisinde cenazesi olan vatandaşların talepleri doğrultusunda,  cenaze evine ulaşan ekipler, taziye evinin bulunduğu alana 100 kişilik çadır kuruyor. Çadır içerisine masa ve sandalye temin eden ekip, kurdukları çay setleri ile taziyeye gelen konuklara çay ikramında bulunuyor. Ev sahibinin istediği saatte, 100 kişilik yemek ikramı yaparak, cenaze yakınlarına destek oluyor. Çayırova Belediyesi tarafından haftanın yedi günü 24 saat ücretsiz hizmet veren ekip,  bazı günlerde de birden fazla taziye evine ulaşarak, çalışmalarını sürdürüyor. Cenaze hizmetlerini titizlikle yerine getiren kurum,  vatandaşların acılı günlerini bir nebze de olsa hafifletmiş oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.