Çayırova’da 141 Kişiye Afet Eğitimi

Çayırova 21.11.2017 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da 141 Kişiye Afet Eğitimi

AFAD İl Müdürlüğü tarafından kasım ayının ilk 2 haftasında, 11 farklı yerde bin 339 kişiye afet eğitimi verdiği bildirildi.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, "Afete Hazır  Türkiye" Projesi kapsamında  Kocaeli'de bu ayın ilk yarısında 4 okul, 3 kurum ve 4 firmada bin 339 kişiye afet eğitimi verildiği ve tatbikat gerçekleştirdiği belirtildi. Temel afet bilinci, arama kurtarma, yangın, ipler düğümler, sedye ile yaralı taşıma ve sivil savunma servisi konularında verilen afet eğitimlerin ardından yangın ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, proje kapsamında  Hereke Kışladüzü Ortaokulunda 245,  İzmit Özel Düş Bahçesi Okullarında 223,  Arslanbey KOTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 320 ve  Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 180 öğrenci ve öğretmenin eğitimlere katıldığı kaydedildi. ÇAYIROVA’DA 14 GEBZE’DE 50 KİŞİ EĞİTİM ALDI Afete Hazır İşyeri Projesi kapsamında ise  İzmit Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde 30,  Gündoğdu Çocuk Destek Merkezinde 15, Yahya Kaptan  Kassel Şehri Çocuk Evlerinde 60 kişiye afet bilinci eğitimi verildiği aktarılan açıklamada, "Aynı proje çerçevesinde Çayırova Alka Sanayiinde 141, 3D Gümrüklemede 29,  Başiskele Nova Plastikte 46 ve Gebze  Alarko Sanayiinde 50 çalışan da afet eğitimi ve yangın tatbikatına katıldı." ifadesi kullanıldı.
AFAD İl Müdürlüğü tarafından kasım ayının ilk 2 haftasında, 11 farklı yerde bin 339 kişiye afet eğitimi verdiği bildirildi.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, "Afete Hazır  Türkiye" Projesi kapsamında  Kocaeli'de bu ayın ilk yarısında 4 okul, 3 kurum ve 4 firmada bin 339 kişiye afet eğitimi verildiği ve tatbikat gerçekleştirdiği belirtildi. Temel afet bilinci, arama kurtarma, yangın, ipler düğümler, sedye ile yaralı taşıma ve sivil savunma servisi konularında verilen afet eğitimlerin ardından yangın ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, proje kapsamında  Hereke Kışladüzü Ortaokulunda 245,  İzmit Özel Düş Bahçesi Okullarında 223,  Arslanbey KOTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 320 ve  Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 180 öğrenci ve öğretmenin eğitimlere katıldığı kaydedildi.

ÇAYIROVA’DA 14 GEBZE’DE 50 KİŞİ EĞİTİM ALDI

Afete Hazır İşyeri Projesi kapsamında ise  İzmit Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde 30,  Gündoğdu Çocuk Destek Merkezinde 15, Yahya Kaptan  Kassel Şehri Çocuk Evlerinde 60 kişiye afet bilinci eğitimi verildiği aktarılan açıklamada, "Aynı proje çerçevesinde Çayırova Alka Sanayiinde 141, 3D Gümrüklemede 29,  Başiskele Nova Plastikte 46 ve Gebze  Alarko Sanayiinde 50 çalışan da afet eğitimi ve yangın tatbikatına katıldı." ifadesi kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.