GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da ‘18 Mart’a ‘korona’ engeli!

Çayırova 16.03.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da ‘18 Mart’a ‘korona’ engeli!

Çayırova Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü anma programını koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında iptal ettiğini açıkladu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında programlar bir bir iptal edilirken, Çayırova Kaymakamlığı da tedbir amaçlı Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü anma programını iptal ettiğini açıkladı. Atalarımızın yazdığı önemli destanlardan biri olan Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü anma programı hakkında Çayırova Kaymakamlığı bir son dakika açıklaması yaparak, "Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde mücadelenin tüm alanlarda başarıyla sürdürülebilmesi için Devletimiz tarafından bugüne kadar alınan önlemler ile bundan sonra alınacak tedbirlerin dikkatle takip edilerek eksiksiz yerine getirilebilmesi hastalığın yayılmasının önlenmesi amacıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü programı iptal edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Çayırova Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü anma programını koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında iptal ettiğini açıkladu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında programlar bir bir iptal edilirken, Çayırova Kaymakamlığı da tedbir amaçlı Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü anma programını iptal ettiğini açıkladı. Atalarımızın yazdığı önemli destanlardan biri olan Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü anma programı hakkında Çayırova Kaymakamlığı bir son dakika açıklaması yaparak, "Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde mücadelenin tüm alanlarda başarıyla sürdürülebilmesi için Devletimiz tarafından bugüne kadar alınan önlemler ile bundan sonra alınacak tedbirlerin dikkatle takip edilerek eksiksiz yerine getirilebilmesi hastalığın yayılmasının önlenmesi amacıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü programı iptal edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.