GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da 81 il için 81 fidan dikildi

Çayırova 26.10.2020 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Çayırova’da 81 il için 81 fidan dikildi

Çayırova’da oluşturulan Hatay Yangını Hatıra Ormanı’na 81 il için 81 fidan dikildi. Çayırova Belediyesi ve Çayırova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği programda Kuştepe Mesire alanında oluşturulan Hatay Yangını Hatıra Ormanı’na fidan dikildi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Kenan Tuzcu, Çayırova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Temel Çorlu ve yönetimi, gençlik meclisi üyeleri ve çocukların katıldığı programda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalıştıklarını söyledi. 81 İLİMİZİ TEMSİLEN 81 FİDAN DİKİYORUZ Çayırova’da yeşil alan sayısını hızla artırdıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, Çayırova’nın geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimizle geleceğe nefes olduk. Hatay’da çıkan yangında kül olan ormanlar için büyük üzüntü duyduğunu da ifade eden Başkan Çiftçi, “Burada oluşturduğumuz Hatay Yangını Hatıra Ormanına 81 ilimizi temsilen 81 fidan dikiyoruz. Yaşadığımız şehirde olabildiğince yeşil alan sayısını artırıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne, bulduğumuz alanları yeşillendiriyoruz. Dünyada bütün canlılara değer vermeliyiz ve sevmeliyiz. Yavrularımıza güzel bir dünya bırakmak zorundayız” dedi.  

Çayırova’da oluşturulan Hatay Yangını Hatıra Ormanı’na 81 il için 81 fidan dikildi. Çayırova Belediyesi ve Çayırova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği programda Kuştepe Mesire alanında oluşturulan Hatay Yangını Hatıra Ormanı’na fidan dikildi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Kenan Tuzcu, Çayırova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Temel Çorlu ve yönetimi, gençlik meclisi üyeleri ve çocukların katıldığı programda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalıştıklarını söyledi.

81 İLİMİZİ TEMSİLEN 81 FİDAN DİKİYORUZ

Çayırova’da yeşil alan sayısını hızla artırdıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, Çayırova’nın geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimizle geleceğe nefes olduk. Hatay’da çıkan yangında kül olan ormanlar için büyük üzüntü duyduğunu da ifade eden Başkan Çiftçi, “Burada oluşturduğumuz Hatay Yangını Hatıra Ormanına 81 ilimizi temsilen 81 fidan dikiyoruz. Yaşadığımız şehirde olabildiğince yeşil alan sayısını artırıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne, bulduğumuz alanları yeşillendiriyoruz. Dünyada bütün canlılara değer vermeliyiz ve sevmeliyiz. Yavrularımıza güzel bir dünya bırakmak zorundayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.