Çayırova'da bir dev proje açılışı daha

Çayırova 26.01.2017 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da bir dev proje açılışı daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre içerisinde yapımını tamamladığı Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı Milli Savunmam Bakanı Fikri Işık'ın da katıldı bir törenle şu saatlerde gerçekleşiyor. Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları'nın tanıtım programı  Gebze, Çayırova ve Darıca ilçelerinde ulaşımı rahatlatacak proje, aynı zamanda TEM Otoyolu üzerine yapılan ilk köprülü kavşak olma özelliğini de taşıyor. 6 bin 764 metre yolun yapıldığı üst geçit çalışmasında 308 bin 142 metreküp kazı, 31 bin 825 ton asfalt, 115 adet prefabrik kiriş imalatı, 14 bin 969 ton beton imalatı gerçekleştiridi. 2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı önemli projede 2 bin 271 metre drenflex boru, bina işleri için çeşitli imalatlar, elektrik ve tesisat işleri yapılacak. Projede 3 adet üst geçit, 2 adet alt geçit, 13 adet kutu menfez imal edildi. HABER İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR Hedef Gazetesi'nde
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre içerisinde yapımını tamamladığı Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı Milli Savunmam Bakanı Fikri Işık'ın da katıldı bir törenle şu saatlerde gerçekleşiyor. Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları'nın tanıtım programı  Gebze, Çayırova ve Darıca ilçelerinde ulaşımı rahatlatacak proje, aynı zamanda TEM Otoyolu üzerine yapılan ilk köprülü kavşak olma özelliğini de taşıyor. 6 bin 764 metre yolun yapıldığı üst geçit çalışmasında 308 bin 142 metreküp kazı, 31 bin 825 ton asfalt, 115 adet prefabrik kiriş imalatı, 14 bin 969 ton beton imalatı gerçekleştiridi. 2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı önemli projede 2 bin 271 metre drenflex boru, bina işleri için çeşitli imalatlar, elektrik ve tesisat işleri yapılacak. Projede 3 adet üst geçit, 2 adet alt geçit, 13 adet kutu menfez imal edildi.

HABER İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR Hedef Gazetesi'nde

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.