Çayırova’da Fuhuşa Darbe!

Çayırova 05.02.2018 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Fuhuşa Darbe!

Bu kadınla birlikte olan hemen doktora gitsin

Edinilen Bilgiye göre; Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin düzenlediği operasyonla işyeri gibi gösterilen bir mekanda fuhuş yaptığı tespit edilen 3 kişi yakalandığı öğrenildi. Yakalanan 3 kişiden yabancı uyruklu İ.B sağlık kontrolleri sonrasında frengi hastası olduğu ortaya çıktı. Çayırova, Ragıp Demirkol Bulvarı’nda bir temizlik firması gibi faaliyet gösteren mekanın fuhuş için kullanıldığı fuhuş suçundan daha önce de sabıka kaydı olan Z.Y’nin yabancı uyruklu İ.B ile Türk uyruklu Ö.T’yi para karşılığı, erkeklerle birlikte olmasını sağladığı öğrenildi. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği Ekipleri’nin işyeri görüntüsünde ki fuhuş yapılan mekana yaptığı operasyonda 3 kişiyi yakaladığı, haklarında yapılan işlem ve sağlık kontrolleri sonrasında Göç İdaresi tarafından sınırdışı edildikleri öğrenildi. Yapılan sağlık kontrollerinde yabancı uyruklu İ.B’nin frengi hastalığı olduğuda ortaya çıktı. Hedef Gazetesi-Çayırova
Bu kadınla birlikte olan hemen doktora gitsin

Edinilen Bilgiye göre; Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin düzenlediği operasyonla işyeri gibi gösterilen bir mekanda fuhuş yaptığı tespit edilen 3 kişi yakalandığı öğrenildi. Yakalanan 3 kişiden yabancı uyruklu İ.B sağlık kontrolleri sonrasında frengi hastası olduğu ortaya çıktı.

Çayırova, Ragıp Demirkol Bulvarı’nda bir temizlik firması gibi faaliyet gösteren mekanın fuhuş için kullanıldığı fuhuş suçundan daha önce de sabıka kaydı olan Z.Y’nin yabancı uyruklu İ.B ile Türk uyruklu Ö.T’yi para karşılığı, erkeklerle birlikte olmasını sağladığı öğrenildi. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği Ekipleri’nin işyeri görüntüsünde ki fuhuş yapılan mekana yaptığı operasyonda 3 kişiyi yakaladığı, haklarında yapılan işlem ve sağlık kontrolleri sonrasında Göç İdaresi tarafından sınırdışı edildikleri öğrenildi. Yapılan sağlık kontrollerinde yabancı uyruklu İ.B’nin frengi hastalığı olduğuda ortaya çıktı.

Hedef Gazetesi-Çayırova

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.