19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da ‘Gönül Seferberliği’

Siyaset 07.10.2020 - 22:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da ‘Gönül Seferberliği’

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inerek üye çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inen AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Çayırovalıların derdiyle dertlendi, üye olmak isteyenleri partiye üye yaptı. Üye çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği ile bugün yine sahadaydık. İl Kadın Kolları yöneticimiz Fatmanur Çelik'in katılımıyla, AK Partimize gönül bağı olan vatandaşlarımızın üyeliğini gerçekleştirdik” dedi. MİLLETİMİZE GİDECEĞİZ Üye çalışmalarına bir gün değil her gün devam edeceklerini belirten Başkan Dünmez, “Teşkilatımızın hala kapısını çalmadığı, elini sıkmadığını, halini hatrını sormadığı tek bir kişi dahi varsa görevimizi eksik yapmışız demektir. Biz hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. AK Parti'nin asıl gücü, yılın 365 günü, günün 24 saati Hakk'ın rızasını kazanmak ve halka hizmet etmek için çalışan bir yapıya sahip bulunmasıdır. Kazançlarımızın da kayıplarımızın da sebebini arayacağımız yer, işte burasıdır. Cumhurbaşkanımızın istekleri ile sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." diye konuştu.

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inerek üye çalışması gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inen AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Çayırovalıların derdiyle dertlendi, üye olmak isteyenleri partiye üye yaptı. Üye çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği ile bugün yine sahadaydık. İl Kadın Kolları yöneticimiz Fatmanur Çelik'in katılımıyla, AK Partimize gönül bağı olan vatandaşlarımızın üyeliğini gerçekleştirdik” dedi.

MİLLETİMİZE GİDECEĞİZ

Üye çalışmalarına bir gün değil her gün devam edeceklerini belirten Başkan Dünmez, “Teşkilatımızın hala kapısını çalmadığı, elini sıkmadığını, halini hatrını sormadığı tek bir kişi dahi varsa görevimizi eksik yapmışız demektir. Biz hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. AK Parti'nin asıl gücü, yılın 365 günü, günün 24 saati Hakk'ın rızasını kazanmak ve halka hizmet etmek için çalışan bir yapıya sahip bulunmasıdır. Kazançlarımızın da kayıplarımızın da sebebini arayacağımız yer, işte burasıdır. Cumhurbaşkanımızın istekleri ile sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.