19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da güpe gündüz fuhuş pazarlığı!

Çayırova 07.02.2017 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da güpe gündüz fuhuş pazarlığı!

Çayırova Şekerpınar Mahallesi Anadolu Caddesi ‘fuhuş’ yuvası haline geldi.

Çayırova  Şekerpınar Mahallesi Anadolu Caddesi ‘fuhuş’ yuvası haline geldi. Hayat kadınları oldukları söylenilen kişiler yoldan geçen araçların arasında volta atıyor, anlaştıkları kişilerle de sokak aralarında araç içerisinde fuhuş yapıyor. Fotoğraf karesine yansıyan görüntüde de 3 kadından biri araç başına gidiyor. Fuhuş için pazarlık yapıyor. Gazeteye konuyla alakalı defalarca şikâyet telefonları ulaştı. Uzun süredir bölgede fuhuş ticaretinin devam ettiği söylendi. Emniyet yetkililerinden çözüm bulunması bekleniyor.   Kaynak:Kulis Haber
Çayırova Şekerpınar Mahallesi Anadolu Caddesi ‘fuhuş’ yuvası haline geldi.

Çayırova  Şekerpınar Mahallesi Anadolu Caddesi ‘fuhuş’ yuvası haline geldi. Hayat kadınları oldukları söylenilen kişiler yoldan geçen araçların arasında volta atıyor, anlaştıkları kişilerle de sokak aralarında araç içerisinde fuhuş yapıyor. Fotoğraf karesine yansıyan görüntüde de 3 kadından biri araç başına gidiyor. Fuhuş için pazarlık yapıyor. Gazeteye konuyla alakalı defalarca şikâyet telefonları ulaştı. Uzun süredir bölgede fuhuş ticaretinin devam ettiği söylendi. Emniyet yetkililerinden çözüm bulunması bekleniyor.

 

Kaynak:Kulis Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.