GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da ‘Güvenli Okul’ uygulaması!

Çayırova 21.02.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da ‘Güvenli Okul’ uygulaması!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde hazırlanan proje kapsamında,  Güvenli Okul Uygulaması-33’ Çayırova’da gerçekleştirildi.  Uygulamaya Belediye, Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekipleri de katılım sağladı. OLUMSUZLUK YOK Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde okullar ve çevresinde yapılan uygulamalarda 114 şahsa GBT sorgulaması yapılırken,  uygulamalarda herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmadı.  Emniyet ekipleri tarafından yapılan açıklamada, “Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.        

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde hazırlanan proje kapsamında,  Güvenli Okul Uygulaması-33’ Çayırova’da gerçekleştirildi.  Uygulamaya Belediye, Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekipleri de katılım sağladı.

OLUMSUZLUK YOK

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde okullar ve çevresinde yapılan uygulamalarda 114 şahsa GBT sorgulaması yapılırken,  uygulamalarda herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmadı.  Emniyet ekipleri tarafından yapılan açıklamada, “Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.