GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Çayırova’da iktidar olacağız”

Çayırova 20.02.2020 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova’da iktidar olacağız”

HABER: R.SILA GÜVENÇ İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Cumartesi günü yapılacak kongre öncesinde adaylığını açıkladı. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen adaylık açıklamasında İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ekibi de katılarak Başkan Uzunal’a moral ve destek vermiş oldu. PARTİMİZE BÜYÜK İLGİ VAR İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre öncesinde adaylık açıklaması yaptı. Başkan Uzunal, ilçe binasında gerçekleşen adaylık toplantısında partililerden büyük ilgi ve destek gördü. Başkan Uzunal öncelikle kendisine destek olup programa katılan herkese teşekkür ettiğini söylerken “İYİ Parti’ye Çayırova’da olan ilgi ve alaka her geçen zaman artıyor. Bu da ilçe yönetiminin bir başarısı bana göre. Partili arkadaşlarımız ciddi emek sarf ediyorlar” dedi. İKTİDAR OLMAK İÇİN ADAYIM Sözlerine devam eden Başkan Uzunal, “Atama yönetimi olarak geldik.  Bunun da sonuna geldik. Cumartesi günü kongremiz var. Aday olduğumu açıklıyorum. Delege kardeşlerimin onayıyla göreve talibim. Bir sonraki seçimde partimle beraber iktidar olmak için adayım. Çayırova’ya hayırlı hizmetler katmak ve her zaman olduğu gibi milletimizin ve vatandaşlarımızın sesi olmak için aday olduğumu söylemek istiyorum. Partimize ve Çayırova’ya hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.     GECE GÜNDÜZ SOKAKTA OLACAĞIZ Şu an için kendisinden başka bir adayın bulunmadığını belirten Başkan Uzunal, “Şu an için tek aday konumundayım. Başka bir arkadaşımız adaylık açıklaması yapar ya da yapmaz, bilemem. Yapsa da yapmasa da kazanan İYİ Partidir. Bu davanın kaybedeni yoktur. Zorlu seçimler yaşadık. Başarılı olduğumuz noktalar var. Başarımızı devam ettirip üstüne koyarak Çayırova’da kazanmak için sahada üreten, gece gündüz çalışan, çalışmaya devam eden bir felsefemiz olacak” dedi. ÇAYIROVA’DA DERT ÇOK FAZLA Başkan Uzunal, 31 Marttan bu yana bir sene olmasına rağmen Çayırova için hizmetten söz edemeyeceklerini söyledi. Uzunal, “Bizler hizmet diyoruz. Rant ya da reklam demiyoruz. Çayırova’nın eksiği çok. Bir kültür merkezi inşaatı yapıldı. Bu saatten sonra yanlış diyecek halimiz yok. Sonuçta yapıldı. Orada hizmete açılmamış dükkânlar var. Tinerci mekanına dönüştü. Trafik sorunu meydanda, hastane durumu da var. Saymakla bitmez. Çayırova’da laf çok hizmet yok” ifadesini kullandı.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Cumartesi günü yapılacak kongre öncesinde adaylığını açıkladı. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen adaylık açıklamasında İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ekibi de katılarak Başkan Uzunal’a moral ve destek vermiş oldu.

PARTİMİZE BÜYÜK İLGİ VAR

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre öncesinde adaylık açıklaması yaptı. Başkan Uzunal, ilçe binasında gerçekleşen adaylık toplantısında partililerden büyük ilgi ve destek gördü. Başkan Uzunal öncelikle kendisine destek olup programa katılan herkese teşekkür ettiğini söylerken “İYİ Parti’ye Çayırova’da olan ilgi ve alaka her geçen zaman artıyor. Bu da ilçe yönetiminin bir başarısı bana göre. Partili arkadaşlarımız ciddi emek sarf ediyorlar” dedi.

İKTİDAR OLMAK İÇİN ADAYIM

Sözlerine devam eden Başkan Uzunal, “Atama yönetimi olarak geldik.  Bunun da sonuna geldik. Cumartesi günü kongremiz var. Aday olduğumu açıklıyorum. Delege kardeşlerimin onayıyla göreve talibim. Bir sonraki seçimde partimle beraber iktidar olmak için adayım. Çayırova’ya hayırlı hizmetler katmak ve her zaman olduğu gibi milletimizin ve vatandaşlarımızın sesi olmak için aday olduğumu söylemek istiyorum. Partimize ve Çayırova’ya hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

 

GECE GÜNDÜZ SOKAKTA OLACAĞIZ

Şu an için kendisinden başka bir adayın bulunmadığını belirten Başkan Uzunal, “Şu an için tek aday konumundayım. Başka bir arkadaşımız adaylık açıklaması yapar ya da yapmaz, bilemem. Yapsa da yapmasa da kazanan İYİ Partidir. Bu davanın kaybedeni yoktur. Zorlu seçimler yaşadık. Başarılı olduğumuz noktalar var. Başarımızı devam ettirip üstüne koyarak Çayırova’da kazanmak için sahada üreten, gece gündüz çalışan, çalışmaya devam eden bir felsefemiz olacak” dedi.

ÇAYIROVA’DA DERT ÇOK FAZLA

Başkan Uzunal, 31 Marttan bu yana bir sene olmasına rağmen Çayırova için hizmetten söz edemeyeceklerini söyledi. Uzunal, “Bizler hizmet diyoruz. Rant ya da reklam demiyoruz. Çayırova’nın eksiği çok. Bir kültür merkezi inşaatı yapıldı. Bu saatten sonra yanlış diyecek halimiz yok. Sonuçta yapıldı. Orada hizmete açılmamış dükkânlar var. Tinerci mekanına dönüştü. Trafik sorunu meydanda, hastane durumu da var. Saymakla bitmez. Çayırova’da laf çok hizmet yok” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.