Çayırova’da kaçak tütün operasyonu!

Çayırova 24.08.2020 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da kaçak tütün operasyonu!

Çayırova’da 36 buçuk kilogram kaçak nargile tütünü ve binlerce makaron ele geçirildi. Çayırova’da polis ekiplerince iki iş yeri ve bir araçta yapılan aramalarda 36.5 kilogram kaçak nargile tütünü, 14 bin dolu ve 98 bin boş makaron ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Çayırova’da iki işyeri ve bir araçta arama yapıtı. Aramalarda 36.5 kilogram kaçak nargile tütünü, 14 bin dolu ve 98 bin boş makaron ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak ürünlerle ilgili gözaltına alınan C.A. isimli şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem yapıldığı öğrenildi.  

Çayırova’da 36 buçuk kilogram kaçak nargile tütünü ve binlerce makaron ele geçirildi.

Çayırova’da polis ekiplerince iki iş yeri ve bir araçta yapılan aramalarda 36.5 kilogram kaçak nargile tütünü, 14 bin dolu ve 98 bin boş makaron ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Çayırova’da iki işyeri ve bir araçta arama yapıtı. Aramalarda 36.5 kilogram kaçak nargile tütünü, 14 bin dolu ve 98 bin boş makaron ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak ürünlerle ilgili gözaltına alınan C.A. isimli şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem yapıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.