Çayırova'da konteynerler yenileniyor

Çayırova 28.08.2019 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'da konteynerler yenileniyor

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki ana caddeler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda bulunan yıpranmış çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor. Genel bakım uygulamasının yanı sıra yeni alınan konteynerleri de vatandaşların kullanımına sunan belediye, yıpranan ve hasar görmüş olan çöp konteynerlerini kaynakhane atölyesinde yenileyerek tasarruf ediyor. Uygulama kapsamında 300 adet yeni konteynerleri ilçede belirli noktalara yayan kurum, Çayırova’nın dört bir yanında gece gündüz devam eden temizlik hizmetlerinin daha hızlı, akıcı ve hijyenik olmasını sağlıyor. 300 YENİ KONTEYNER ALINDI Yeni alınan 300 konteynerin yanı sıra ilçe genelindeki hasarlı olan 300 konteyneri de yenileyerek mahallelere dağıtan Çayırova Belediyesi, 2 aylık bir süre içerisinde 600 adet konteyneri kullanıma sundu. Özellikle yaz aylarında yaşanan koku, sinek gibi olumsuzlukları gidermek adına çöp konteynerlerinin yıkama uygulamasını da gerçekleştiren belediye, çeşitli temizlik ürünleri kullanarak konteynerlerin temizlenmesini sağlıyor.

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki ana caddeler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda bulunan yıpranmış çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor.

Genel bakım uygulamasının yanı sıra yeni alınan konteynerleri de vatandaşların kullanımına sunan belediye, yıpranan ve hasar görmüş olan çöp konteynerlerini kaynakhane atölyesinde yenileyerek tasarruf ediyor. Uygulama kapsamında 300 adet yeni konteynerleri ilçede belirli noktalara yayan kurum, Çayırova’nın dört bir yanında gece gündüz devam eden temizlik hizmetlerinin daha hızlı, akıcı ve hijyenik olmasını sağlıyor.

300 YENİ KONTEYNER ALINDI

Yeni alınan 300 konteynerin yanı sıra ilçe genelindeki hasarlı olan 300 konteyneri de yenileyerek mahallelere dağıtan Çayırova Belediyesi, 2 aylık bir süre içerisinde 600 adet konteyneri kullanıma sundu. Özellikle yaz aylarında yaşanan koku, sinek gibi olumsuzlukları gidermek adına çöp konteynerlerinin yıkama uygulamasını da gerçekleştiren belediye, çeşitli temizlik ürünleri kullanarak konteynerlerin temizlenmesini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.