Çayırova'da Kurtarma Operasyonu

Çayırova 04.12.2017 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da Kurtarma Operasyonu

Bölgemizi etkisi altına alan sağanak yağış Çayırova deresinde de etkili oldu.

Bugün öğle saatlerinde başlayan ve sürekli yağan yağmur Cumhuriyet Mahallesi Arçelik Fabrikası sınırında ki Çayırova Deresinde de etkisini gösterdi. Derenin yağmurun etkisi ile daha coşkun bir akış hızına dönüşmesi nedeniyle bir ördek yavrusu mahsur kaldı. Yağmurun hafid şiddette olduğu dakikalarda dere içinde beslenen ördek yavrusu bir anda yağış hızıyyla ve dere yatağının yağmur suları ile dolamasından dolayı coşkun suların altında kaldı. Kendini bir anda derenin karşı tarafına atsada bu kez ıslah edilen derenin istitnat duvarlarını aşamayan ördek yavrusunun imdadına vatandaşlarca haber verilerek bu bölgeye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri oldu. KURTARMA OPERASYONU KOMEDİYE DÖNÜŞTÜ İtfaiye ekipleri ördek yavrusunu azgın sulardan kurtarmak istese de gerek uçarak gerekse yüzerek çalışanlardan kaçan ördek bir türlü kurtarılmak istemedi. Bir taraftan şiddetli dere akışından kaçan diğer taraftan itfaiye ekiplerinden kaçan ördeği kontrol altına almakta oldukça zorluk çeken çalışanlar operasyondan galip gelen taraf oldu ve ördeği azgın dere sularından kurtararak bir evin bahçesine bıraktılar.        
Bölgemizi etkisi altına alan sağanak yağış Çayırova deresinde de etkili oldu.

Bugün öğle saatlerinde başlayan ve sürekli yağan yağmur Cumhuriyet Mahallesi Arçelik Fabrikası sınırında ki Çayırova Deresinde de etkisini gösterdi. Derenin yağmurun etkisi ile daha coşkun bir akış hızına dönüşmesi nedeniyle bir ördek yavrusu mahsur kaldı. Yağmurun hafid şiddette olduğu dakikalarda dere içinde beslenen ördek yavrusu bir anda yağış hızıyyla ve dere yatağının yağmur suları ile dolamasından dolayı coşkun suların altında kaldı. Kendini bir anda derenin karşı tarafına atsada bu kez ıslah edilen derenin istitnat duvarlarını aşamayan ördek yavrusunun imdadına vatandaşlarca haber verilerek bu bölgeye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri oldu.

KURTARMA OPERASYONU KOMEDİYE DÖNÜŞTÜ

İtfaiye ekipleri ördek yavrusunu azgın sulardan kurtarmak istese de gerek uçarak gerekse yüzerek çalışanlardan kaçan ördek bir türlü kurtarılmak istemedi. Bir taraftan şiddetli dere akışından kaçan diğer taraftan itfaiye ekiplerinden kaçan ördeği kontrol altına almakta oldukça zorluk çeken çalışanlar operasyondan galip gelen taraf oldu ve ördeği azgın dere sularından kurtararak bir evin bahçesine bıraktılar.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.