Çayırova’da o cadde genişletiliyor

Çayırova 11.12.2016 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da o cadde genişletiliyor

Çayırova’da ağır tonajlı araçların kullandığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki genişletme çalışmaları devam ediyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor. Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Projenin tamamlanmasının ardından ağır tonajlı araçların yoğun kullandığı caddede trafik daha rahat ve güvenli hale gelecek. Uygulama kapsamında terasman kazı ve dolgu çalışmalarına devam ediliyor. Menfez çalışmaları ve perde demdir beton imalatları sürüyor. YAN YOLLAR OLUŞACAK Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan TOSB otoyol kavşağı arasında kalan cadde, yaklaşık 50 metrelik imar yoluna sahip olmasına rağmen mevcut durumda bir gidiş-bir geliş olarak çalışıyor. Proje kapsamında anayol 2,2 km iki gidiş-iki geliş(2x2) olarak imal ediliyor. Ayrıca bin 400 metre uzunluğundaki 2 şeritten oluşan güney yan yol ile bin 3 metre uzunluğunda 2 şeritten oluşan kuzey yan yol oluşturulacak. KALDIRIM İMALATINA BAŞLANACAK Proje kapsamında 1,100 m betonarme perde duvar, 30 m uzunluğunda 3x (3,00 m x3,00 m ) ilave kutu menfez yapılacak. Çalışmalarda 107.500 m3 kazı-dolgu, 8.000 m3 beton, 44.500 ton sıcak asfalt, 82.750 ton plentmiks temel imalatlarının yapılması da planlanıyor. Çalışmada güney yan yol bordür ve tretuvar imalatına başlanacak.

Çayırova’da ağır tonajlı araçların kullandığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki genişletme çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor. Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Projenin tamamlanmasının ardından ağır tonajlı araçların yoğun kullandığı caddede trafik daha rahat ve güvenli hale gelecek. Uygulama kapsamında terasman kazı ve dolgu çalışmalarına devam ediliyor. Menfez çalışmaları ve perde demdir beton imalatları sürüyor.

YAN YOLLAR OLUŞACAK

Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan TOSB otoyol kavşağı arasında kalan cadde, yaklaşık 50 metrelik imar yoluna sahip olmasına rağmen mevcut durumda bir gidiş-bir geliş olarak çalışıyor. Proje kapsamında anayol 2,2 km iki gidiş-iki geliş(2x2) olarak imal ediliyor. Ayrıca bin 400 metre uzunluğundaki 2 şeritten oluşan güney yan yol ile bin 3 metre uzunluğunda 2 şeritten oluşan kuzey yan yol oluşturulacak.

KALDIRIM İMALATINA BAŞLANACAK

Proje kapsamında 1,100 m betonarme perde duvar, 30 m uzunluğunda 3x (3,00 m x3,00 m ) ilave kutu menfez yapılacak. Çalışmalarda 107.500 m3 kazı-dolgu, 8.000 m3 beton, 44.500 ton sıcak asfalt, 82.750 ton plentmiks temel imalatlarının yapılması da planlanıyor. Çalışmada güney yan yol bordür ve tretuvar imalatına başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.