Çayırova’da ‘Okulum Kapı Komşum Projesi!’

Çayırova 24.02.2018 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da ‘Okulum Kapı Komşum Projesi!’

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okulum Kapı Komşum Projesi’ kapsamında okul öğrencileri evlerinde ziyaret ediliyor.

‘Okulum Kapı Komşum Projesi’ kapsamında Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, öğrencileri evlerinde ziyaret etti. Tunç’a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Rahime Başkök, okul müdürü Ekrem İBİŞ ve ders öğretmenleri eşlik etti. Velilerin okula gelmesini beklemeyen okul idarecileri ve öğretmenler, öğrencileri evlerinde ziyaret ediyorlar. Sabah derste, akşam ev ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelen öğretmenler, ailelere yönelik rehberlik hizmeti sunarak öğrencilerin okuldaki başarısını arttırmayı hedefliyorlar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, proje kapsamında öğrencilerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. ÖNEMLİ ÖLÇÜDE KATKI SAĞLAYACAK Ailelerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yerel projelerinden bir tanesi olan ‘Okulum, Kapı Komşum’ projesinin öğrencilere yararlı olacağını söyledi. Tunç, “Bizler ailelerimizi ziyaret ederek, hal hatırlarını sormak istedik. Öğrencilerimizi daha yakından tanımak, onların problemlerini daha yakından görmek, izlemek ve ona göre çocuklarımızın okul ortamındaki eğitim başarılarını arttırmak amacıyla yürüttüğümüz projeye öğretmenlerimiz de büyük destek veriyor. Öğretmenlerimiz, bu tip çalışmalara hız vererek, mümkün olduğu sürece bütün öğrencilerinin evlerini ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Böylelikle eğitime önemli ölçüde katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI  
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okulum Kapı Komşum Projesi’ kapsamında okul öğrencileri evlerinde ziyaret ediliyor.

‘Okulum Kapı Komşum Projesi’ kapsamında Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, öğrencileri evlerinde ziyaret etti. Tunç’a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Rahime Başkök, okul müdürü Ekrem İBİŞ ve ders öğretmenleri eşlik etti. Velilerin okula gelmesini beklemeyen okul idarecileri ve öğretmenler, öğrencileri evlerinde ziyaret ediyorlar. Sabah derste, akşam ev ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelen öğretmenler, ailelere yönelik rehberlik hizmeti sunarak öğrencilerin okuldaki başarısını arttırmayı hedefliyorlar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, proje kapsamında öğrencilerin ailelerini evlerinde ziyaret etti.

ÖNEMLİ ÖLÇÜDE KATKI SAĞLAYACAK

Ailelerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yerel projelerinden bir tanesi olan ‘Okulum, Kapı Komşum’ projesinin öğrencilere yararlı olacağını söyledi. Tunç, “Bizler ailelerimizi ziyaret ederek, hal hatırlarını sormak istedik. Öğrencilerimizi daha yakından tanımak, onların problemlerini daha yakından görmek, izlemek ve ona göre çocuklarımızın okul ortamındaki eğitim başarılarını arttırmak amacıyla yürüttüğümüz projeye öğretmenlerimiz de büyük destek veriyor. Öğretmenlerimiz, bu tip çalışmalara hız vererek, mümkün olduğu sürece bütün öğrencilerinin evlerini ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Böylelikle eğitime önemli ölçüde katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.