19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da Ramazan Keyfi

Çayırova 08.06.2017 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da Ramazan Keyfi

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının maneviyatına uygun geçmesi için Çayırova Belediyesi tarafından sürdürülen mahalle iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Her gün farlı bir mahallede ve farklı noktalarda gerçekleştirilen mahalle iftar programlarının yeni durağı, Cumhuriyet Mahallesi oldu. Ramazan geleneğini yaşatmak ve ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla Belediye tarafından düzenlenen iftar yemeği duaların okunmasıyla başladı. Mahallelilerle birlikte orucunu açan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunun yoğun yaşandığı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın öne çıktığı mübarek bir ay olduğunu belirterek, “Dayanışmanın ve hoşgörünün arttığı ramazan ayı boyunca farklı mahallelerimizde iftar sofralarımızı kurarak, vatandaşlarımızla ramazan ayının ruhunu en güzel şekilde yaşayacağız” dedi. İftar programlarında Başkan Demirci’ye Eşi Gül Demirci, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Demirci Çayırovalı Çocuklarla Yakından İlgilendi Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, iftardan sonra çocuklar için hazırlanan sahne gösterileri ve orta oyunlarını onlarla beraber izledi. Bir birinden eğlenceli gösteri ve orta oyunları ile eğlenen çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikram eden Başkan Demirci, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinledi. İlçe ve mahallerde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler veren Demirci, 2017 yılının yatırımlarla dolu bir yıl olacağını söyledi. Cumhuriyet Mahallelesi’nin ardından bugün Atatürk Mahallesi’nde devam edecek olan Çayırova mahalle iftar programları yarın da İnönü Mahallesi’nde devam edecek.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının maneviyatına uygun geçmesi için Çayırova Belediyesi tarafından sürdürülen mahalle iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Her gün farlı bir mahallede ve farklı noktalarda gerçekleştirilen mahalle iftar programlarının yeni durağı, Cumhuriyet Mahallesi oldu. Ramazan geleneğini yaşatmak ve ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla Belediye tarafından düzenlenen iftar yemeği duaların okunmasıyla başladı. Mahallelilerle birlikte orucunu açan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunun yoğun yaşandığı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın öne çıktığı mübarek bir ay olduğunu belirterek, “Dayanışmanın ve hoşgörünün arttığı ramazan ayı boyunca farklı mahallelerimizde iftar sofralarımızı kurarak, vatandaşlarımızla ramazan ayının ruhunu en güzel şekilde yaşayacağız” dedi. İftar programlarında Başkan Demirci’ye Eşi Gül Demirci, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Demirci Çayırovalı Çocuklarla Yakından İlgilendi

Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, iftardan sonra çocuklar için hazırlanan sahne gösterileri ve orta oyunlarını onlarla beraber izledi. Bir birinden eğlenceli gösteri ve orta oyunları ile eğlenen çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikram eden Başkan Demirci, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinledi. İlçe ve mahallerde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler veren Demirci, 2017 yılının yatırımlarla dolu bir yıl olacağını söyledi. Cumhuriyet Mahallelesi’nin ardından bugün Atatürk Mahallesi’nde devam edecek olan Çayırova mahalle iftar programları yarın da İnönü Mahallesi’nde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.