Çayırova’da Sağlık Seminerlerine Devam!

Çayırova 28.03.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Sağlık Seminerlerine Devam!

Çayırova Belediyesi’nin toplumu bilinçlendirme ve hastalıklara karşı bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde düzenlediği eğitim ve sağlık seminerlerine devam ediyor. Seçkin sağlık kuruluşları ile yürüttüğü çalışmalar kapsamında her hafta farklı bir konuyu elen alan ve konusunda uzman doktor ve akademisyenleri ilçe halkı ile buluşturan Çayırova Belediyesi bu haftaki sağlık seminerinde “Kadın Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri” konulu seminere ev sahipliği yaptı. Gebze Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor Müge Emeksiz’in konuşmacı olarak katıldığı seminere 7 mahallede bulunan Anne-Çocuk Kulübü velileri katıldı. Sağlıklı Nesiller Sağlıklı Toplumlarda Yetişir Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminere Konak Hastanesi bünyesinde görev yapmakta olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Müge Emeksiz, “Kadın Hastalıkları, korunma yöntemleri ve tedavi konularında sunum yaptı. Çayırova’lı bayanların yoğun ilgi gösterdiği seminerde önemli bilgiler paylaşan Doktor Emeksiz, katılımcıların sorularını yanıtladı. Hastalıkların başlangıç aşamasında görülen belirtilerin önemine değinen Emeksiz, tedavi sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında önemli bilgiler paylaştı. Emeksiz, bayanlarla sürekli diyalog içerisinde bulunup seminerini katılımcıların sorularını yanıtlayarak tamamladı.

Çayırova Belediyesi’nin toplumu bilinçlendirme ve hastalıklara karşı bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde düzenlediği eğitim ve sağlık seminerlerine devam ediyor. Seçkin sağlık kuruluşları ile yürüttüğü çalışmalar kapsamında her hafta farklı bir konuyu elen alan ve konusunda uzman doktor ve akademisyenleri ilçe halkı ile buluşturan Çayırova Belediyesi bu haftaki sağlık seminerinde “Kadın Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri” konulu seminere ev sahipliği yaptı. Gebze Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor Müge Emeksiz’in konuşmacı olarak katıldığı seminere 7 mahallede bulunan Anne-Çocuk Kulübü velileri katıldı.

Sağlıklı Nesiller Sağlıklı Toplumlarda Yetişir

Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminere Konak Hastanesi bünyesinde görev yapmakta olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Müge Emeksiz, “Kadın Hastalıkları, korunma yöntemleri ve tedavi konularında sunum yaptı. Çayırova’lı bayanların yoğun ilgi gösterdiği seminerde önemli bilgiler paylaşan Doktor Emeksiz, katılımcıların sorularını yanıtladı. Hastalıkların başlangıç aşamasında görülen belirtilerin önemine değinen Emeksiz, tedavi sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında önemli bilgiler paylaştı. Emeksiz, bayanlarla sürekli diyalog içerisinde bulunup seminerini katılımcıların sorularını yanıtlayarak tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.