GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da seyyar defin çadırı hizmeti!

Çayırova 06.07.2020 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da seyyar defin çadırı hizmeti!

Çayırova Belediyesi, şehir mezarlığında cenazelerin defnedilmesi sırasında vatandaşların yazın güneşten, kışın da yağışlardan dolayı mağdur olmamaları için seyyar defin çadırı hizmeti veriyor. Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için yenilikler yapmaya devam ediyor. Vatandaşların mutlu ve acı günlerinde yanlarında olmayı sürdüren Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışıyor. Sosyal İşler Müdürlüğü, cenaze defin hizmetlerinde kullanılmak üzere 15 metrekare alanı kapsayan üstü kapalı 3 adet seyyar defin çadırı yaptırdı. Seyyar taşınma özelliği olan çadırlar gerek mezar kazımada gerekse de defin sırasında kullanılarak, vatandaşları yazın güneşten, kışın ise yağmurdan koruyor. Çayırova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, 4 adet taziye çadırı, masa, sandalye çay kazanı ve 100 kişilik yemek hizmeti ile cenaze hizmetlerinde vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.  

Çayırova Belediyesi, şehir mezarlığında cenazelerin defnedilmesi sırasında vatandaşların yazın güneşten, kışın da yağışlardan dolayı mağdur olmamaları için seyyar defin çadırı hizmeti veriyor.

Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için yenilikler yapmaya devam ediyor. Vatandaşların mutlu ve acı günlerinde yanlarında olmayı sürdüren Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için çalışıyor. Sosyal İşler Müdürlüğü, cenaze defin hizmetlerinde kullanılmak üzere 15 metrekare alanı kapsayan üstü kapalı 3 adet seyyar defin çadırı yaptırdı. Seyyar taşınma özelliği olan çadırlar gerek mezar kazımada gerekse de defin sırasında kullanılarak, vatandaşları yazın güneşten, kışın ise yağmurdan koruyor. Çayırova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, 4 adet taziye çadırı, masa, sandalye çay kazanı ve 100 kişilik yemek hizmeti ile cenaze hizmetlerinde vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.