Çayırova'da son söz bakanlıkta!

Çayırova 06.07.2017 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da son söz bakanlıkta!

Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Temmuz Ayı Meclis Oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldiler.

Toplantının açılışında Belediye Başkanı Şevki Demirci her zaman olduğu gibi meclis gündem maddelerinin görüşülmesi öncesinde söz almak isteyen meclis üyelerini dinledi. Meclisin tek bağımsız meclis üyesi Adem Kılıç meclis toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada, “ Biz zaman zaman Ak Partili Meclis Üyeleri ve Ak Partiye oy veren vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Onlarda Adalat ile ilgili sıkıntılar olduğunu ifade ediyorlar. Şunu kabul etmeliyiz ki Türkiye’de Adalet konusunda her kesimden sorunlar gündeme getiriliyor. Kılıçdaroğlu bu nedenle herkese lazım olan ve olacak adaletle ilgili mücadele veriyor.” dedi. Çayırova Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci ise Kılıç’ın sözlerine karşılık, “ Türkiye uçup gidiyor. Çayırova değişiyor ve gelişiyor. Siz Adalet dediğiniz ülke dünyaya demokrasi ve ekonomi gelişimi değişimi dersi veriyor. Yapacak bir şey yok. Siz böyle düşünüyorsunuz.”dedi.15 Temmuz tarihinde veöncesinde darbe girişimine yönelik yapılacak programlar ve tutulacak nöbetlerle ilgili de konuşma yapan Adem Kılıç, “Darbenin gerçekleşmediği bir süreçte bu anma ve nöbet programları abartılarak gündeme geliyor.”dedi. Başkan Demirci ise, “Zaten darbe girişimi gerçekleşmediği için gündemde tutuyoruz. Gerçekleşseydi burada konuşuılacak bir şeyimi olamazdı.” dedi. İNÖNÜ VE EMEK YİNE GÜNDEME GELDİ Çayırova Belediyesi Temmuz Ayı MÖeclis Oturumu’nda Kent Konseyine belediyeden bütçe ayrılmasına yönelik madde ile Fen İşleri Müdürlüğüne ek bütçe ayrılması Plan ve Bütçe Komisyonuna görüşülmek üzere sevk edildi. Meclis Oturumunuın sonunda Başkan Demirci İnönü ve Emek Mahallesi’nde ki projeden vazgeçtiklerine ilişkin yazıyı bakanlığa gönderdiklerini, daha önceki belediye yönetimlerinde alınan gecekondulaşmayı önleme ve afet riski bölgesi kararının iptalini içeren yazıyı meclise okudu. Bakanlığında bu kararından vazgeçmesi noktasında iki mahallenin imar noktasına yeni bir sürece girmesi bekleniliyor. CHP MECLİS ÜYELERİ KATILMADI Çayırova Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Oturumuna Adalet Yürüyüşüne katıldıkları gerekçesi ile Kadir Honca dışında ki CHP Belediye Meclis Üyeleri katılmadı.  Adalet yürüyüşüne katılmalarından dolayı Başkan Demirci izinli sayılmalarını oylamaya sundu. Başkan Demirci Hayır oyu verirken meclis salonunda ki tüm meclis üyeleri izinli sayılmaları yönünde oy kullandı. Başkan Demirci, “Meclismiz demokratik bir şekilde yürütülmektedir. Ben hayır dedim ama grubumuz maclis üyeleri vet demiştir. Hiçbir sorun yok.” Dedi. Bir sonraki meclis oturumu için 1 Ağustos tarhide karara bağlanarak toplantı sona erdi. Haber: Adnan Ayvaz  
Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Temmuz Ayı Meclis Oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldiler.

Toplantının açılışında Belediye Başkanı Şevki Demirci her zaman olduğu gibi meclis gündem maddelerinin görüşülmesi öncesinde söz almak isteyen meclis üyelerini dinledi. Meclisin tek bağımsız meclis üyesi Adem Kılıç meclis toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada, “ Biz zaman zaman Ak Partili Meclis Üyeleri ve Ak Partiye oy veren vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Onlarda Adalat ile ilgili sıkıntılar olduğunu ifade ediyorlar. Şunu kabul etmeliyiz ki Türkiye’de Adalet konusunda her kesimden sorunlar gündeme getiriliyor. Kılıçdaroğlu bu nedenle herkese lazım olan ve olacak adaletle ilgili mücadele veriyor.” dedi. Çayırova Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci ise Kılıç’ın sözlerine karşılık, “ Türkiye uçup gidiyor. Çayırova değişiyor ve gelişiyor. Siz Adalet dediğiniz ülke dünyaya demokrasi ve ekonomi gelişimi değişimi dersi veriyor. Yapacak bir şey yok. Siz böyle düşünüyorsunuz.”dedi.15 Temmuz tarihinde veöncesinde darbe girişimine yönelik yapılacak programlar ve tutulacak nöbetlerle ilgili de konuşma yapan Adem Kılıç, “Darbenin gerçekleşmediği bir süreçte bu anma ve nöbet programları abartılarak gündeme geliyor.”dedi. Başkan Demirci ise, “Zaten darbe girişimi gerçekleşmediği için gündemde tutuyoruz. Gerçekleşseydi burada konuşuılacak bir şeyimi olamazdı.” dedi.

İNÖNÜ VE EMEK YİNE GÜNDEME GELDİ

Çayırova Belediyesi Temmuz Ayı MÖeclis Oturumu’nda Kent Konseyine belediyeden bütçe ayrılmasına yönelik madde ile Fen İşleri Müdürlüğüne ek bütçe ayrılması Plan ve Bütçe Komisyonuna görüşülmek üzere sevk edildi. Meclis Oturumunuın sonunda Başkan Demirci İnönü ve Emek Mahallesi’nde ki projeden vazgeçtiklerine ilişkin yazıyı bakanlığa gönderdiklerini, daha önceki belediye yönetimlerinde alınan gecekondulaşmayı önleme ve afet riski bölgesi kararının iptalini içeren yazıyı meclise okudu. Bakanlığında bu kararından vazgeçmesi noktasında iki mahallenin imar noktasına yeni bir sürece girmesi bekleniliyor.

CHP MECLİS ÜYELERİ KATILMADI

Çayırova Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Oturumuna Adalet Yürüyüşüne katıldıkları gerekçesi ile Kadir Honca dışında ki CHP Belediye Meclis Üyeleri katılmadı.  Adalet yürüyüşüne katılmalarından dolayı Başkan Demirci izinli sayılmalarını oylamaya sundu. Başkan Demirci Hayır oyu verirken meclis salonunda ki tüm meclis üyeleri izinli sayılmaları yönünde oy kullandı. Başkan Demirci, “Meclismiz demokratik bir şekilde yürütülmektedir. Ben hayır dedim ama grubumuz maclis üyeleri vet demiştir. Hiçbir sorun yok.” Dedi. Bir sonraki meclis oturumu için 1 Ağustos tarhide karara bağlanarak toplantı sona erdi.

Haber: Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.