19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da sünnet kayıtları sürüyor

Çayırova 13.04.2018 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da sünnet kayıtları sürüyor

​Çayırova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kayıtları 2 Nisan tarihi itibariyle başladı.

 Bu yıl 200 çocuğun sünnet olacağı Toplu Sünnet Şöleni İçin kayıtlar 4 Mayıs Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. Çayırova Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni için yeni dönem kayıtları devam ediyor. Bu yıl 200 çocuğun faydalanacağı sünnet organizasyonu öncesinde kayıt yaptırmak isteyen aileler 6 yaş ve üstü çocukları için ikametgâh belgesi, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve SGK hizmet dökümü ile Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabilecekler. Kayıtların sona ermesiyle erkekliğe ilk adımlarını atacak olan 200 çocuk için sünnet kıyafetleri dağıtılacak. Sünnet çocukları ilk önce Belediye Kültür Salonunda Anadolu Sağlık Merkezi Uzman Doktorları tarafından ön muayeneden geçirilecek. Daha sonra Anadolu Sağlık Merkezinde birinci sınıf hastane ortamında cerrahi müdahale ile sünnet işlemleri gerçekleştirilecek.
​Çayırova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kayıtları 2 Nisan tarihi itibariyle başladı.

 Bu yıl 200 çocuğun sünnet olacağı Toplu Sünnet Şöleni İçin kayıtlar 4 Mayıs Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. Çayırova Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni için yeni dönem kayıtları devam ediyor. Bu yıl 200 çocuğun faydalanacağı sünnet organizasyonu
öncesinde kayıt yaptırmak isteyen aileler 6 yaş ve üstü çocukları için ikametgâh belgesi, 1
adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve SGK hizmet dökümü ile Çayırova Belediyesi Kültür
ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabilecekler. Kayıtların sona ermesiyle erkekliğe ilk
adımlarını atacak olan 200 çocuk için sünnet kıyafetleri dağıtılacak. Sünnet çocukları ilk önce
Belediye Kültür Salonunda Anadolu Sağlık Merkezi Uzman Doktorları tarafından ön
muayeneden geçirilecek. Daha sonra Anadolu Sağlık Merkezinde birinci sınıf hastane
ortamında cerrahi müdahale ile sünnet işlemleri gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.