GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da tedbirler sürüyor!

Çayırova 20.03.2020 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da tedbirler sürüyor!

Çayırova Belediyesi, ilçe halkının sağlığını korumak için koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirleri sıkı ve titiz bir şekilde yerine getirmeye devam ediyor. Belediye hizmet binası başta olmak üzere ilçe genelindeki kamu kurumları, duraklar, belediye hizmet birimleri, parklar, muhtarlıklar gibi halkın yoğun olarak kullandığı ortak alanları dezenfekte eden Çayırova Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda umuma açık olan yerlere zabıta müdürlüğü tarafından yapılan tebligat sonrası, söz konusu işletmelerin genelgeye uyup uymadığını kontrol ediyor. İş yerlerinde hijyen ve fiyat artışıyla ilgili denetimde de bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. BİLLBORDLARDA 14 KURAL ASILI Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda belediyede görev yapan hamileler, yasal süt izni kullananlar, engelliler ile yönetici pozisyonundakiler hariç 60 yaş ve üzerinde olan kişileri idari izne ayıran Çayırova Belediyesi, salgın virüse karşı belediye binasında tedbirlerini artırdı. Belediyede bir çok noktaya dezenfektan koyan, hijyen ve temizliği daha da artıran Çayırova Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı 14 kuralını şehrin birçok noktası ve belediye binasında görünür yerlere asarken, billbordlarda uyarıcı yazılarla vatandaşların bilgilenmesini sağlıyor. ÇİFTÇİ, “SIKI VE TEMİZ ÇALIŞIYORUZ” Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe halkının sağlığını korumak amacıyla koronavirüse karşı belediye olarak alınan tedbirleri uygulamaya devam ettiklerini belirterek, “Belediye olarak tedbirlerimizi aldık, sıkı ve titiz bir şekilde uyguluyoruz.  Halkımız, Sağlık Bakanlığımızın 14 kuralını mutlaka uygulasın. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” açıklamasını yaptı.

Çayırova Belediyesi, ilçe halkının sağlığını korumak için koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirleri sıkı ve titiz bir şekilde yerine getirmeye devam ediyor. Belediye hizmet binası başta olmak üzere ilçe genelindeki kamu kurumları, duraklar, belediye hizmet birimleri, parklar, muhtarlıklar gibi halkın yoğun olarak kullandığı ortak alanları dezenfekte eden Çayırova Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda umuma açık olan yerlere zabıta müdürlüğü tarafından yapılan tebligat sonrası, söz konusu işletmelerin genelgeye uyup uymadığını kontrol ediyor. İş yerlerinde hijyen ve fiyat artışıyla ilgili denetimde de bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

BİLLBORDLARDA 14 KURAL ASILI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda belediyede görev yapan hamileler, yasal süt izni kullananlar, engelliler ile yönetici pozisyonundakiler hariç 60 yaş ve üzerinde olan kişileri idari izne ayıran Çayırova Belediyesi, salgın virüse karşı belediye binasında tedbirlerini artırdı. Belediyede bir çok noktaya dezenfektan koyan, hijyen ve temizliği daha da artıran Çayırova Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı 14 kuralını şehrin birçok noktası ve belediye binasında görünür yerlere asarken, billbordlarda uyarıcı yazılarla vatandaşların bilgilenmesini sağlıyor.

ÇİFTÇİ, “SIKI VE TEMİZ ÇALIŞIYORUZ”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe halkının sağlığını korumak amacıyla koronavirüse karşı belediye olarak alınan tedbirleri uygulamaya devam ettiklerini belirterek, “Belediye olarak tedbirlerimizi aldık, sıkı ve titiz bir şekilde uyguluyoruz.  Halkımız, Sağlık Bakanlığımızın 14 kuralını mutlaka uygulasın. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.