19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da Yolcu-Şoför Tartışması

Çayırova 10.12.2017 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da Yolcu-Şoför Tartışması

 Çayırova'da, direksiyon başında, cep telefonu ile uzun süre biriyle konuşan halk otobüsü şoförüne yolcular, tepki gösterdi. Sürücü, yolda meydana gelen kaza hakkında arkadan gelen arkadaşını uyardığını belirterek, "Arkamdan gelen arabayı uyarıyorum. 'Dikkatli gelin' diyorum. Ne var bunda?" dedi.  Çayırova ile Gebze arasında yolcu taşıyan halk otobüsü şoförü, yolda giderken, direksiyon başında, cep telefonu ile uzun süre biriyle görüştü. Bu durum, otobüste seyahat eden yolcuların tepkisine neden oldu. Otobüsün içindeki bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülere göre, yolcu, şoförü uyararak, "Sen, bana izah et bakalım bu durumu, arabana bindiğim dakikadan beri telefonla konuşuyorsun" dedi. Otobüs şoförü ise yolda meydana gelen kaza hakkında arkadan gelen arkadaşına bilgi verdiğini belirterek, "Görüşeceğim tabi. Arkamdan gelen arabayı uyarıyorum. Sana mı dert? 'Dikkatli gelin' diyorum. Ne var bunda?" diye konuştu. Yolcular, şoförün bu açıklamasına da tepki gösterdi. Otobüs şoförünün, arkadaşını dikkatli olması konusunda uyarırken, direksiyon başında telefonla konuşulmaması gerektiği kuralını unutması yolcular tarafından eleştirildi.

 Çayırova'da, direksiyon başında, cep telefonu ile uzun süre biriyle konuşan halk otobüsü şoförüne yolcular, tepki gösterdi. Sürücü, yolda meydana gelen kaza hakkında arkadan gelen arkadaşını uyardığını belirterek, "Arkamdan gelen arabayı uyarıyorum. 'Dikkatli gelin' diyorum. Ne var bunda?" dedi. 

Çayırova ile Gebze arasında yolcu taşıyan halk otobüsü şoförü, yolda giderken, direksiyon başında, cep telefonu ile uzun süre biriyle görüştü. Bu durum, otobüste seyahat eden yolcuların tepkisine neden oldu. Otobüsün içindeki bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülere göre, yolcu, şoförü uyararak, "Sen, bana izah et bakalım bu durumu, arabana bindiğim dakikadan beri telefonla konuşuyorsun" dedi. Otobüs şoförü ise yolda meydana gelen kaza hakkında arkadan gelen arkadaşına bilgi verdiğini belirterek, "Görüşeceğim tabi. Arkamdan gelen arabayı uyarıyorum. Sana mı dert? 'Dikkatli gelin' diyorum. Ne var bunda?" diye konuştu. Yolcular, şoförün bu açıklamasına da tepki gösterdi. Otobüs şoförünün, arkadaşını dikkatli olması konusunda uyarırken, direksiyon başında telefonla konuşulmaması gerektiği kuralını unutması yolcular tarafından eleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.