GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da zabıtalar, denetimde!

Çayırova 15.03.2020 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da zabıtalar, denetimde!

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde anormal fiyat artışları olduğu yönündeki iddialara karşı marketler ve gıda satışı yapan işletmelere denetimlerde bulundu. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görüldüğünün açıklanmasının ardından, özellikle temizlik ve dezenfektan ürünleri ve bazı gıda ürünlerinin fiyatlarında fahiş artışlar olduğu yönündeki şikayetler üzerine sahaya inerek ilçe genelinde denetim ve uygulama yaptı. Fiyat-etiket kontrolünün yanı sıra ürünlerin kullanım tarihleri ile fatura kontrollerinin de yapıldığı incelemelerde özellikle hijyen ürünlerinde ve makarna gibi gıda ürünlerinde denetimler gerçekleştirildi.

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde anormal fiyat artışları olduğu yönündeki iddialara karşı marketler ve gıda satışı yapan işletmelere denetimlerde bulundu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görüldüğünün açıklanmasının ardından, özellikle temizlik ve dezenfektan ürünleri ve bazı gıda ürünlerinin fiyatlarında fahiş artışlar olduğu yönündeki şikayetler üzerine sahaya inerek ilçe genelinde denetim ve uygulama yaptı. Fiyat-etiket kontrolünün yanı sıra ürünlerin kullanım tarihleri ile fatura kontrollerinin de yapıldığı incelemelerde özellikle hijyen ürünlerinde ve makarna gibi gıda ürünlerinde denetimler gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.