Çayırova'dan Afrin'e mesaj

Çayırova 01.02.2018 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'dan Afrin'e mesaj

Çayırova Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Oturumu Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci nezaretinde gerçekleşti.

Başkan Demirci'nin Afrin'de devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır dışı güvenliği için Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan kahraman askerlerine başarı dilekleri ile açıldı. Başkan Demirci'nin ardından söz alan CHP Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Halis Koç'ta bu operasyonda görev yapan askerlere başarı ve hayırlı görevler temennisinde bulundu. Koç temenni ve dileklerinin ardından vatandaştan gelen, su ve elektrik aboneliği yaparken mevzuat gereği DASK yaptırdığını hazine, belediye ve kamu arazisi üzerine yapılan binalar ile inşaat ruhsatı bulunmayan kaçak binalar için deprem sigortası kapsamına girmediğini ancak Şekerpınar belde olmadan önce muhtarlık izniyle yapılan binaların DASK zorunluluğunun nedenini sordu. Ayrıca ilçede ki fidanların sökülüp tekrar yeni fidanların dikilmesi ile oluşan maliyeti eleştirdi. Konuya ilişkin söz alan birim müdürleri gündem konularına ilişkin açıklama yaptı. DÖRT GÜNDEM GÖRÜŞÜLDÜ Daha sonra geçilen gündem maddelerinde dört konu görüşüldü. Özgürlük mahallesinde ki bir parka isim verilmesi, mülkiyeti belediyeye ait olan parselin takası, imar plan tadilatına ilişkin gündem ve yine imar plan tadilatı ile ilgili konular meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı. Meclis Üyeleri bu tür gündem maddelerinin daha önceden mail yoluyla kendilerine ulaştırılarak incelenmesi konusunda talepte bulunurken Başkan Demirci'de bu konuda birim müdürlerini ikaz etti.
Çayırova Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Oturumu Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci nezaretinde gerçekleşti.

Başkan Demirci'nin Afrin'de devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır dışı güvenliği için Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan kahraman askerlerine başarı dilekleri ile açıldı. Başkan Demirci'nin ardından söz alan CHP Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Halis Koç'ta bu operasyonda görev yapan askerlere başarı ve hayırlı görevler temennisinde bulundu. Koç temenni ve dileklerinin ardından vatandaştan gelen, su ve elektrik aboneliği yaparken mevzuat gereği DASK yaptırdığını hazine, belediye ve kamu arazisi üzerine yapılan binalar ile inşaat ruhsatı bulunmayan kaçak binalar için deprem sigortası kapsamına girmediğini ancak Şekerpınar belde olmadan önce muhtarlık izniyle yapılan binaların DASK zorunluluğunun nedenini sordu. Ayrıca ilçede ki fidanların sökülüp tekrar yeni fidanların dikilmesi ile oluşan maliyeti eleştirdi. Konuya ilişkin söz alan birim müdürleri gündem konularına ilişkin açıklama yaptı.

DÖRT GÜNDEM GÖRÜŞÜLDÜ

Daha sonra geçilen gündem maddelerinde dört konu görüşüldü. Özgürlük mahallesinde ki bir parka isim verilmesi, mülkiyeti belediyeye ait olan parselin takası, imar plan tadilatına ilişkin gündem ve yine imar plan tadilatı ile ilgili konular meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı. Meclis Üyeleri bu tür gündem maddelerinin daha önceden mail yoluyla kendilerine ulaştırılarak incelenmesi konusunda talepte bulunurken Başkan Demirci'de bu konuda birim müdürlerini ikaz etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.