19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’dan berber ve kuaförlere maske!

Çayırova 11.05.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’dan berber ve kuaförlere maske!

Çayırova Belediyesi, normalleşme süreciyle yeniden hizmete başlayan berber ve kuaförleri hem dezenfekte etti, hem de işletme başına 50’şer adet maske verdi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra yeniden faaliyetine başlayan Çayırova genelindeki berber ve kuaförlere virüsle mücadele ve normalleşme sürecinde destek vermeye devam ediyor. Belediye,  bir süre sonra yeniden açılan esnafların, daha hijnelik bir ortamda müşterilerine hizmet vermesi için açılış öncesi dezenfektesini sağladı. Bu esnafların maske ihtiyacını da karşılayan Çayırova Belediyesi, ilçede bulunan tüm berber ve kuaförlere, işletme başına 50’şer adet maske dağıttı.İşletme sahipleri, dezenfekte ve maske desteğinden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Çayırova Belediyesi, normalleşme süreciyle yeniden hizmete başlayan berber ve kuaförleri hem dezenfekte etti, hem de işletme başına 50’şer adet maske verdi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra yeniden faaliyetine başlayan Çayırova genelindeki berber ve kuaförlere virüsle mücadele ve normalleşme sürecinde destek vermeye devam ediyor. Belediye,  bir süre sonra yeniden açılan esnafların, daha hijnelik bir ortamda müşterilerine hizmet vermesi için açılış öncesi dezenfektesini sağladı. Bu esnafların maske ihtiyacını da karşılayan Çayırova Belediyesi, ilçede bulunan tüm berber ve kuaförlere, işletme başına 50’şer adet maske dağıttı.İşletme sahipleri, dezenfekte ve maske desteğinden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.