19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’dan Bulanık'a "Gönül Köprüsü"

Çayırova 16.01.2018 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’dan Bulanık'a "Gönül Köprüsü"

Çayırova’da üç hayırsever vatandaş, Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Seçme köyünde ilkokul öğrencilerine kışlık kıyafet, bot ve kırtasiye yardımı yaptı.

Çayırova’da üç hayırsever vatandaş, Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Seçme köyünde ilkokul öğrencilerine kışlık kıyafet, bot ve kırtasiye yardımı yaptı. Hayırsever vatandaşlar Tahsin Köse, Elif Çalışkan ve Emine Kavakçı getirdikleri bot, mont, atkı, bere, eldiven ve kırtasiye malzemelerini Seçme köyüne bağlı Saliha İlkokulu'ndaki öğrencilere dağıttı. DOĞU İLLERİNE GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ Köse, yaptığı açıklamada, her yıl doğunun farklı il ve ilçelerine giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. "Doğu İllerine Gönül Köprüsü Projesi" çerçevesinde yola çıktıklarını anlatan Köse, "Hayırseverler olarak Saliha İlkokulu'nda öğrenci kardeşlerimize yardımda bulunduk. Önceliği eğitime veriyoruz. Amacımız doğu insanı ile batıda yaşayan insanlar arasında bir bağ kurmaktır. Herkesin gelip buraları görmesini istiyoruz. Sıcak insanların, sıcak yüzünü görmesini istiyoruz." İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Aygür de hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Çayırova’da üç hayırsever vatandaş, Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Seçme köyünde ilkokul öğrencilerine kışlık kıyafet, bot ve kırtasiye yardımı yaptı.

Çayırova’da üç hayırsever vatandaş, Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Seçme köyünde ilkokul öğrencilerine kışlık kıyafet, bot ve kırtasiye yardımı yaptı. Hayırsever vatandaşlar Tahsin Köse, Elif Çalışkan ve Emine Kavakçı getirdikleri bot, mont, atkı, bere, eldiven ve kırtasiye malzemelerini Seçme köyüne bağlı Saliha İlkokulu'ndaki öğrencilere dağıttı.

DOĞU İLLERİNE GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ

Köse, yaptığı açıklamada, her yıl doğunun farklı il ve ilçelerine giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. "Doğu İllerine Gönül Köprüsü Projesi" çerçevesinde yola çıktıklarını anlatan Köse, "Hayırseverler olarak Saliha İlkokulu'nda öğrenci kardeşlerimize yardımda bulunduk. Önceliği eğitime veriyoruz. Amacımız doğu insanı ile batıda yaşayan insanlar arasında bir bağ kurmaktır. Herkesin gelip buraları görmesini istiyoruz. Sıcak insanların, sıcak yüzünü görmesini istiyoruz." İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Aygür de hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.