GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’dan çocuklara karne hediyesi

Çayırova 17.01.2020 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’dan çocuklara karne hediyesi

Çayırova Belediyesi, bugün yarıyıl tatiline girecek olan çocuklara özel birçok etkinliğe imza atıyor. Müzikal, komedi, palyaço ve kukla türlerinde 15 farklı çocuk etkinliği ile karne sevinci yaşayan öğrencilere dolu dolu bir yarıyıl tatili sunacak olan Çayırova Belediyesi, tüm etkinliklerini kültür merkezleri çatısı altında gerçekleştirecek. Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 18-30 Ocak tarihlerinde çocuklara yönelik ücretsiz etkinlikler Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezleri’nde sahnelenecek. Yarıyıl etkinlikleri kapsamında palyaço, maskot ve tahta bacak gösterilerinin yanında tiyatrolar, sinemalarda izleyicileriyle buluşacak. 17 Ocak Cuma günü itibariyle başlayacak olan yarıyıl tatilinin ilk etkinliği 18 Ocak Cumartesi Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde 13.00 ile 15.00 saatlerinde 2 seans olarak  Bitmeyen Tatil isimli çocuk tiyatrosu ile başlayacak. 19 Ocak Pazar günü ise Aliş’in Maceraları adlı çocuk tiyatrosu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yine 13.00-15.00 saatlerinde sahne alacak. Çocukların eğitim ve kişisel gelişimlerine önemli katkı sağlayan çocuk tiyatrolarının yanı sıra çocuk sinemaları ile de kültür sanat etkinliklerinde çocuklara birçok etkinlik sunan belediye, yarıyıl tatilinin ilk iki gününde sürpriz etkinlik hazırladı. 18-19 Ocak tarihlerinde 12.00-15.00 saatleri arasında Naim Süleymanoğlu ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezleri’nde palyaço, tahta bacak ve maskot gibi oyunları çocuklarla buluşturacak olan belediye, bu etkinliklerde çocuklara popcorn, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikram edecek.  

Çayırova Belediyesi, bugün yarıyıl tatiline girecek olan çocuklara özel birçok etkinliğe imza atıyor. Müzikal, komedi, palyaço ve kukla türlerinde 15 farklı çocuk etkinliği ile karne sevinci yaşayan öğrencilere dolu dolu bir yarıyıl tatili sunacak olan Çayırova Belediyesi, tüm etkinliklerini kültür merkezleri çatısı altında gerçekleştirecek.

Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 18-30 Ocak tarihlerinde çocuklara yönelik ücretsiz etkinlikler Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezleri’nde sahnelenecek. Yarıyıl etkinlikleri kapsamında palyaço, maskot ve tahta bacak gösterilerinin yanında tiyatrolar, sinemalarda izleyicileriyle buluşacak. 17 Ocak Cuma günü itibariyle başlayacak olan yarıyıl tatilinin ilk etkinliği 18 Ocak Cumartesi Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde 13.00 ile 15.00 saatlerinde 2 seans olarak  Bitmeyen Tatil isimli çocuk tiyatrosu ile başlayacak. 19 Ocak Pazar günü ise Aliş’in Maceraları adlı çocuk tiyatrosu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yine 13.00-15.00 saatlerinde sahne alacak.

Çocukların eğitim ve kişisel gelişimlerine önemli katkı sağlayan çocuk tiyatrolarının yanı sıra çocuk sinemaları ile de kültür sanat etkinliklerinde çocuklara birçok etkinlik sunan belediye, yarıyıl tatilinin ilk iki gününde sürpriz etkinlik hazırladı. 18-19 Ocak tarihlerinde 12.00-15.00 saatleri arasında Naim Süleymanoğlu ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezleri’nde palyaço, tahta bacak ve maskot gibi oyunları çocuklarla buluşturacak olan belediye, bu etkinliklerde çocuklara popcorn, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikram edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.