Çayırova'dan hayvanlara mama desteği!

Çayırova 01.04.2020 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'dan hayvanlara mama desteği!

Sokak hayvanlarına mama dağıtılıyor Çayırova Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme noktaları başta olmak üzere şehrin bir çok noktalarına mama bırakıyor. Çayırova Belediyesi, salgın virüs tedbirlerinden dolayı birçok işyerlerinin kapalı olması nedeniyle aç kalma tehlikesi yaşayan sokak havanları için harekete geçti. Sokak hayvanlarının bu süreçte aç kalmaması için kolları sıvayan Çayırova Belediyesi Vefa destek ekipleri, koronavirüs tedbirlerinden dolayı daha çok aç kalma riski taşıyan sokak hayvanlarının beslenme noktaları başta olmak üzere mahallelerde birçok noktaya kaplarla mama bırakıyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle aç kalma riski taşıyan sokaktaki kedi ve köpekleri düşünen Çayırova Belediyesi, süreç normale dönene kadar sokak hayvanlarına her gün düzenli olarak mama dağıtmaya devam edecek.

Sokak hayvanlarına mama dağıtılıyor

Çayırova Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme noktaları başta olmak üzere şehrin bir çok noktalarına mama bırakıyor. Çayırova Belediyesi, salgın virüs tedbirlerinden dolayı birçok işyerlerinin kapalı olması nedeniyle aç kalma tehlikesi yaşayan sokak havanları için harekete geçti. Sokak hayvanlarının bu süreçte aç kalmaması için kolları sıvayan Çayırova Belediyesi Vefa destek ekipleri, koronavirüs tedbirlerinden dolayı daha çok aç kalma riski taşıyan sokak hayvanlarının beslenme noktaları başta olmak üzere mahallelerde birçok noktaya kaplarla mama bırakıyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle aç kalma riski taşıyan sokaktaki kedi ve köpekleri düşünen Çayırova Belediyesi, süreç normale dönene kadar sokak hayvanlarına her gün düzenli olarak mama dağıtmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.