Çayırova’dan Türkiye birincisi

Çayırova 09.06.2020 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’dan Türkiye birincisi

Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi uluslararası, halka açık, çevrimiçi oylamada açık ara farkla birinci oldu. Okul müdürü Halil İbrahim Çetin yaptığı açıklamada, “Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi, Covid-19 önlemleri kapsamında evde kalan öğrencileri ile ‘Take a Photo of The Quarantine’(Karantinanın fotoğrafını çek) adlı bir eTwinning projesi yürütmektedir. Proje kapsamında gerçekleştirilen poster ve logo belirleme yarışmasında Türkiye’den okulumuz Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi yapılan uluslararası, halka açık, çevrimiçi oylamada projede yer alan Portekiz’e, Arnavutluk’a, Azerbaycan’a ve Ürdün'e karşı açık ara farkla birinci olmuştur. Projede yer alan öğrencilerimize, velilerimize projeyi yürüten İngilizce öğretmenimiz Adem Savaş Özdemir’e, okulumuz öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ediyoruz” dedi. ÇAYIROVA ERTUĞRUL KURDOĞLU ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ HALİL İBRAHİM ÇETİN  

Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi uluslararası, halka açık, çevrimiçi oylamada açık ara farkla birinci oldu.

Okul müdürü Halil İbrahim Çetin yaptığı açıklamada, “Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi, Covid-19 önlemleri kapsamında evde kalan öğrencileri ile ‘Take a Photo of The Quarantine’(Karantinanın fotoğrafını çek) adlı bir eTwinning projesi yürütmektedir. Proje kapsamında gerçekleştirilen poster ve logo belirleme yarışmasında Türkiye’den okulumuz Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi yapılan uluslararası, halka açık, çevrimiçi oylamada projede yer alan Portekiz’e, Arnavutluk’a, Azerbaycan’a ve Ürdün'e karşı açık ara farkla birinci olmuştur. Projede yer alan öğrencilerimize, velilerimize projeyi yürüten İngilizce öğretmenimiz Adem Savaş Özdemir’e, okulumuz öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇAYIROVA ERTUĞRUL KURDOĞLU ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ HALİL İBRAHİM ÇETİN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.