19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Devlet Hastanesi’nde ilk adım atıldı

Çayırova 04.06.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova Devlet Hastanesi’nde ilk adım atıldı

Çayırovalılar, temeli atılmak üzere Çayırova Devlet Hastanesi’ni dört gözle bekliyor. Devlet hastanesinin inşaatına başlanacak yer için ise ilk adım atıldı. 120 bin nüfuslu Çayırova'da hastane sıkıntısı her geçen gün artıyor. Gece doktor bulamayan vatandaşlar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tutuyor. İmkânı olmayanlar ise ertesi günü bekliyor. Darıca Farabi devlet Hastanesi’ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamayan Çayırovalılar, temeli atılmak üzere Çayırova Devlet Hastanesi’ni dört gözle bekliyor. Devlet hastanesinin inşaatına başlanacak yer için ise ilk adım atıldı. ÇALIŞMALAR TAM GAZ Hastane alanına ‘Çayırova Devlet Hastanesi burada yükselecek’ yazılı dev bir tabela konuldu. Hastane ile alakalı açıklama yağan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda göreve geldikten sonra hastanenin merkezi bir yere yapılması noktasında bir çalışma yaptık. Hastane binası alanını yaptığımız çalışmalar ile belediye binamıza yakın bir yere aldırmıştık. Hastanemiz için çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Çayırovalı vatandaşlarımızı bilgilendirmek için de hastaneyi yapacağımız alana dev bir tabela koyduk. Sağlıklı toplum, sağlıklı gelecek” dedi.  

Çayırovalılar, temeli atılmak üzere Çayırova Devlet Hastanesi’ni dört gözle bekliyor. Devlet hastanesinin inşaatına başlanacak yer için ise ilk adım atıldı.
120 bin nüfuslu Çayırova'da hastane sıkıntısı her geçen gün artıyor. Gece doktor bulamayan vatandaşlar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tutuyor. İmkânı olmayanlar ise ertesi günü bekliyor. Darıca Farabi devlet Hastanesi’ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamayan Çayırovalılar, temeli atılmak üzere Çayırova Devlet Hastanesi’ni dört gözle bekliyor. Devlet hastanesinin inşaatına başlanacak yer için ise ilk adım atıldı.


ÇALIŞMALAR TAM GAZ
Hastane alanına ‘Çayırova Devlet Hastanesi burada yükselecek’ yazılı dev bir tabela konuldu. Hastane ile alakalı açıklama yağan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda göreve geldikten sonra hastanenin merkezi bir yere yapılması noktasında bir çalışma yaptık. Hastane binası alanını yaptığımız çalışmalar ile belediye binamıza yakın bir yere aldırmıştık. Hastanemiz için çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Çayırovalı vatandaşlarımızı bilgilendirmek için de hastaneyi yapacağımız alana dev bir tabela koyduk. Sağlıklı toplum, sağlıklı gelecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.