19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çayırova Devlet Hastanesi projesi onaylanmadı”

Çayırova 20.10.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova Devlet Hastanesi projesi onaylanmadı”

CİHAN SOYLUÇİÇEK’TEN BOMBA İDDİA

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek düzenlenen basın toplantısında çok konuşulacak bir iddiaya imza atarak, “Çayırova Devlet Hastanesi projesi onaylanmadı, Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı projesi mevcut, ihalesi yapılacak olan hastanelerin olduğu listede Çayırova yok” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek düzenlenen basın toplantısında çok konuşulacak bir iddiaya imza atarak, “Bahsi geçen önünde fotoğraf çekilen o Hastane projesi onaylanmadı. Çayırova’da hastane olmayacak” dedi. 120 bin nüfuslu Çayırova'da hastane sıkıntısı her geçen gün artıyor. Gece doktor bulamayan vatandaşlar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tutuyor. İmkânı olmayanlar ise ertesi günü bekliyor. Darıca Farabi devlet Hastanesi’ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamayan Çayırovalılar, temeli atılmak üzere Çayırova Devlet Hastanesi’ni dört gözle bekliyor. HASTANENİN YAPILACAĞI YERE TABELA KONULMUŞTU Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi daha önce hastane alanına ‘Çayırova Devlet Hastanesi burada yükselecek’ yazılı dev bir tabela yerleştirmişti. Hastane hakkında açıklamada bulunan Başkan Çiftçi ise, “Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda göreve geldikten sonra hastanenin merkezi bir yere yapılması noktasında bir çalışma yaptık. Hastanemiz için çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Çayırovalı vatandaşlarımızı bilgilendirmek için de hastaneyi yapacağımız alana dev bir tabela koyduk” demişti. GÜLECEK HALİMİZ KALMADI CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek dün ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda hastane ile ilgili gelen sorulara cevap veren Başkan Soyluçiçek, “Çayırova’ya ‘Gülen Şehir’ dense de gülecek halimiz kalmadı. Bahsi geçen önünde fotoğraf çekilen o Hastane projesi onaylanmadı. Çayırova’da hastane olmayacak. Bir hafta önce Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı projesi mevcut, ihalesi yapılacak olan hastanelerin olduğu listede Çayırova yok. Biz göremediysek bizlere ispatlasınlar. Nüfus olarak bu kadar yoğun bir bölgeye en azından bir acil ünitesi açmak zor mudur? İnsanlarımız özel poliklinik acillerine gitmek durumunda kalıyor” diye konuştu.
CİHAN SOYLUÇİÇEK’TEN BOMBA İDDİA

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek düzenlenen basın toplantısında çok konuşulacak bir iddiaya imza atarak, “Çayırova Devlet Hastanesi projesi onaylanmadı, Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı projesi mevcut, ihalesi yapılacak olan hastanelerin olduğu listede Çayırova yok” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek düzenlenen basın toplantısında çok konuşulacak bir iddiaya imza atarak, “Bahsi geçen önünde fotoğraf çekilen o Hastane projesi onaylanmadı. Çayırova’da hastane olmayacak” dedi.

120 bin nüfuslu Çayırova'da hastane sıkıntısı her geçen gün artıyor. Gece doktor bulamayan vatandaşlar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tutuyor. İmkânı olmayanlar ise ertesi günü bekliyor. Darıca Farabi devlet Hastanesi’ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamayan Çayırovalılar, temeli atılmak üzere Çayırova Devlet Hastanesi’ni dört gözle bekliyor.

HASTANENİN YAPILACAĞI YERE TABELA KONULMUŞTU

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi daha önce hastane alanına ‘Çayırova Devlet Hastanesi burada yükselecek’ yazılı dev bir tabela yerleştirmişti. Hastane hakkında açıklamada bulunan Başkan Çiftçi ise, “Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda göreve geldikten sonra hastanenin merkezi bir yere yapılması noktasında bir çalışma yaptık. Hastanemiz için çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Çayırovalı vatandaşlarımızı bilgilendirmek için de hastaneyi yapacağımız alana dev bir tabela koyduk” demişti.

GÜLECEK HALİMİZ KALMADI

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek dün ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda hastane ile ilgili gelen sorulara cevap veren Başkan Soyluçiçek, “Çayırova’ya ‘Gülen Şehir’ dense de gülecek halimiz kalmadı. Bahsi geçen önünde fotoğraf çekilen o Hastane projesi onaylanmadı. Çayırova’da hastane olmayacak. Bir hafta önce Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı projesi mevcut, ihalesi yapılacak olan hastanelerin olduğu listede Çayırova yok. Biz göremediysek bizlere ispatlasınlar. Nüfus olarak bu kadar yoğun bir bölgeye en azından bir acil ünitesi açmak zor mudur? İnsanlarımız özel poliklinik acillerine gitmek durumunda kalıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.