19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Devlet Hastanesi Yatırım Planında

Çayırova 30.01.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova Devlet Hastanesi Yatırım Planında

Çayırova’lıların büyük bir merakla beklediği ve ilçenin en büyük eksiği olan hastane için Belediye Başkanı Şevki Demirci müjdeyi verdi.

  Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın İzmit’teki programına katılarak Akdağ ile Çayırova’nın hastane projesini görüşen Demirci, 2017 yılı yatırım planı kapsamında Çayırova’nın hastanesine kavuşacağını söyledi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile yapılan toplantıda Çayırova’nın en büyük ihtiyacı olan hastane konusu masaya yatırıldı. Başkan Şevki Demirci’nin de hazır bulunduğu toplantıda bir değerlendirme yapan Akdağ, konu ile ilgili kendisine daha önceden gelen bir talep olduğunu ve bakanlık olarak bu talebe olumlu yanıt verdiklerini açıkladı. Kocaeli’deki programda ele alınan Çayırova Devlet Hastanesi için 2017 yılı içerisinde ilk adımın atılacağı da yine toplantıda müjdelendi. Demirci, “Bakanımız Sn. Recep Akdağ’a Hastane Projemizi Anlattık” Çayırova’nın sağlık noktasında 24 saat hizmet alabileceği bir tesisinin olmadığını ve bu konuda Çayırova’lıların büyük bir sıkıntı yaşadığını gerçekleşen toplantıda dile getiren başkan Demirci, ilçeye yapılacak Devlet Hastanesi’nin sağlık noktasındaki eksiği gidereceğini söyledi. Proje için 60 dönümlük bir alan ayırarak geçtiğimiz süreç içerisinde bakanlığa devredildiğini ifade eden Demirci, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a ve bu süreçte en büyük desteği veren Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’a teşekkür etti.
Çayırova’lıların büyük bir merakla beklediği ve ilçenin en büyük eksiği olan hastane için Belediye Başkanı Şevki Demirci müjdeyi verdi.

 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın İzmit’teki programına katılarak Akdağ ile Çayırova’nın hastane projesini görüşen Demirci, 2017 yılı yatırım planı kapsamında Çayırova’nın hastanesine kavuşacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile yapılan toplantıda Çayırova’nın en büyük ihtiyacı olan hastane konusu masaya yatırıldı. Başkan Şevki Demirci’nin de hazır bulunduğu toplantıda bir değerlendirme yapan Akdağ, konu ile ilgili kendisine daha önceden gelen bir talep olduğunu ve bakanlık olarak bu talebe olumlu yanıt verdiklerini açıkladı. Kocaeli’deki programda ele alınan Çayırova Devlet Hastanesi için 2017 yılı içerisinde ilk adımın atılacağı da yine toplantıda müjdelendi.

Demirci, “Bakanımız Sn. Recep Akdağ’a Hastane Projemizi Anlattık”

Çayırova’nın sağlık noktasında 24 saat hizmet alabileceği bir tesisinin olmadığını ve bu konuda Çayırova’lıların büyük bir sıkıntı yaşadığını gerçekleşen toplantıda dile getiren başkan Demirci, ilçeye yapılacak Devlet Hastanesi’nin sağlık noktasındaki eksiği gidereceğini söyledi. Proje için 60 dönümlük bir alan ayırarak geçtiğimiz süreç içerisinde bakanlığa devredildiğini ifade eden Demirci, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a ve bu süreçte en büyük desteği veren Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.