GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova dezenfekte ediliyor!

Çayırova 25.03.2020 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova dezenfekte ediliyor!

Çayırova Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık koronavirüsle mücadele kapsamında ilçe halkının ortak kullanım alanlarını her gün dezenfekte ediyor. İlçe halkının sağlığını korumak ve virüsün yayılmasına engel olmak amacıyla Çayırova Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde kurulan dezenfekte ekibi gece gündüz demeden  çalışmalarını sürdürüyor. İlçe halkının  ortak kullanım alanları olan belediye hizmet binası, kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşları, bankalar, muhtarlıklar, taksi durukları, halk otobüsü, eczaneler ve caddeleri her gün düzenli olarak dezenfekte eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir mesai harcıyor. ÇİFTÇİ: "EKİBİMİZ ARALIKLI ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR" Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, salgın hastalığın yayılmasına engel olmak için genelgeler doğrultusunda belediyenin yaptığı tiziz ve hassas çalışmaları yakından takip ediyor. Süreci başından beri yakından takip etiklerini, virüsün yayılmasına engel olmak için dezenfekte  çalışmasının yanı sıra genelgeleri uyguladıklarını ve denetim noktasında takibini yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, “ Dezenfekte ekibimiz  sahada aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın ortak kulanım alanlarını her gün dezenfekte ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz de genelgeler doğrultusunda kapatılan işyerlerinin denetimini yapıyor. Halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Devlet-millet dayanışması ile bu sıkıntılı süreci en kısa sürede atlatacağız. Halkımızdan ricamız mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaları. Vatandaşlarımız resmi açıklamaları dikkate almalı, kurallara uymalı. “ ifadelerini kullandı.

Çayırova Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık koronavirüsle mücadele kapsamında ilçe halkının ortak kullanım alanlarını her gün dezenfekte ediyor. İlçe halkının sağlığını korumak ve virüsün yayılmasına engel olmak amacıyla Çayırova Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde kurulan dezenfekte ekibi gece gündüz demeden  çalışmalarını sürdürüyor. İlçe halkının  ortak kullanım alanları olan belediye hizmet binası, kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşları, bankalar, muhtarlıklar, taksi durukları, halk otobüsü, eczaneler ve caddeleri her gün düzenli olarak dezenfekte eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir mesai harcıyor.

ÇİFTÇİ: "EKİBİMİZ ARALIKLI ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR"

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, salgın hastalığın yayılmasına engel olmak için genelgeler doğrultusunda belediyenin yaptığı tiziz ve hassas çalışmaları yakından takip ediyor. Süreci başından beri yakından takip etiklerini, virüsün yayılmasına engel olmak için dezenfekte  çalışmasının yanı sıra genelgeleri uyguladıklarını ve denetim noktasında takibini yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, “ Dezenfekte ekibimiz  sahada aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın ortak kulanım alanlarını her gün dezenfekte ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz de genelgeler doğrultusunda kapatılan işyerlerinin denetimini yapıyor. Halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Devlet-millet dayanışması ile bu sıkıntılı süreci en kısa sürede atlatacağız. Halkımızdan ricamız mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaları. Vatandaşlarımız resmi açıklamaları dikkate almalı, kurallara uymalı. “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.