19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Fatih finalde 7-2

Spor 28.05.2018 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Fatih finalde 7-2

1.Küme U-19 Ligi’ne yükselecek 2 takımı belirleyecek olan 2.Küme U-19 Play-Off maçlarının ilk turu önceki gün oynandı. Temsilcilerimiz Çayırova Fatih ve Darıca Martıspor’u karşı karşıya getiren mücadelede tur atlayan ve adını finale yazdıran ekip, Hüseyin Yaya’nın çalıştırdığı Çayırova Fatih oldu. Oynadıkları müthiş futbolla birlikte attıkları 2’şer golle Darıca Martı’yı yıkan Serhat Deniz ve Muhammet Günay Metin Oktay Stadı’ndaki mücadeleye damga vurdular. Çayırova Fatihspor’un diğer golleri ise Oğuz, Erdem ve Bahadır’dan geldi.   FİNALDEKİ RAKİP NUSRETİYE  Darıca Martıspor’u farklı bir skorla eleyen Çayırova Fatihspor’un finaldeki rakibi, Yeni Kandıra’yı 3-1 yenen Nusretiye oldu. Tarafsız sahada oynanacak final maçının programı bugün açıklanacak. 

1.Küme U-19 Ligi’ne yükselecek 2 takımı belirleyecek olan 2.Küme U-19 Play-Off maçlarının ilk turu önceki gün oynandı. Temsilcilerimiz Çayırova Fatih ve Darıca Martıspor’u karşı karşıya getiren mücadelede tur atlayan ve adını finale yazdıran ekip, Hüseyin Yaya’nın çalıştırdığı Çayırova Fatih oldu. Oynadıkları müthiş futbolla birlikte attıkları 2’şer golle Darıca Martı’yı yıkan Serhat Deniz ve Muhammet Günay Metin Oktay Stadı’ndaki mücadeleye damga vurdular. Çayırova Fatihspor’un diğer golleri ise Oğuz, Erdem ve Bahadır’dan geldi.  

FİNALDEKİ RAKİP NUSRETİYE 

Darıca Martıspor’u farklı bir skorla eleyen Çayırova Fatihspor’un finaldeki rakibi, Yeni Kandıra’yı 3-1 yenen Nusretiye oldu. Tarafsız sahada oynanacak final maçının programı bugün açıklanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.