Çayırova Genç Kızılay’dan öğrencilere kırtasiye yardımı

Çayırova 12.10.2016 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Genç Kızılay’dan öğrencilere kırtasiye yardımı

Çayırova Kızılay Gençlik Kolları’ndan anlamlı proje. Çayırova Kızılay Gençlik Kolları 1.sınıfa başlayan öğrencilere kırtasiye yardımı yapacak. Çayırova Kızılay Gençlik Kolları “Yeni nesillerle güçlü Kızılay mutlu çocuklar” adı altında ilçe de bulunan bütün 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunmayı hedefliyor. Minik öğrencilere yapılacak yardımla ilgili Adel Kalem Firması İnsan Kaynakları Sorumlusu Yahya Adnan ile görüşen Çayırova Kızılay Gençlik Kolları Yöneticileri Abdullah Yavuz ve Muhammed Aydın “Adel Kalem Firması İnsan Kaynakları Sorumlusu Yahya Bey’e “Yeni nesillerle güçlü Kızılay mutlu çocuklar” adlı projemizi anlattık ve kendisine projemize destek olması konusunda rica ettik. Kendileri de bizi kırmayıp 1.sınıfta okuyan kardeşlerimize kırtasiye malzemeleri için gerekli desteği sağlayacağının sözünü verdi. Kendilerine bize destek oldukları için Çayırova Kızılay Gençliği olarak teşekkür ediyoruz. ” dediler. “KIZILAY’I ANLATACAĞIZ” Kısa bir süre sonra kırtasiye yardım paketlerini okullara dağıtacaklarının bilgisini veren Çayırova Kızılay Gençlik Kolları Yöneticileri Abdullah Yavuz ve Muhammed Aydın, “Okullarımıza hem kırtasiye malzemelerimizi götüreceğiz hem de minik kardeşlerimize Kızılay hakkında bilgiler vermeyi hedefliyoruz. Amacımız Kızılay’ı daha iyi tanımaları.” Dediler

Çayırova Kızılay Gençlik Kolları’ndan anlamlı proje. Çayırova Kızılay Gençlik Kolları 1.sınıfa başlayan öğrencilere kırtasiye yardımı yapacak.

Çayırova Kızılay Gençlik Kolları “Yeni nesillerle güçlü Kızılay mutlu çocuklar” adı altında ilçe de bulunan bütün 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunmayı hedefliyor. Minik öğrencilere yapılacak yardımla ilgili Adel Kalem Firması İnsan Kaynakları Sorumlusu Yahya Adnan ile görüşen Çayırova Kızılay Gençlik Kolları Yöneticileri Abdullah Yavuz ve Muhammed Aydın “Adel Kalem Firması İnsan Kaynakları Sorumlusu Yahya Bey’e “Yeni nesillerle güçlü Kızılay mutlu çocuklar” adlı projemizi anlattık ve kendisine projemize destek olması konusunda rica ettik. Kendileri de bizi kırmayıp 1.sınıfta okuyan kardeşlerimize kırtasiye malzemeleri için gerekli desteği sağlayacağının sözünü verdi. Kendilerine bize destek oldukları için Çayırova Kızılay Gençliği olarak teşekkür ediyoruz. ” dediler.

“KIZILAY’I ANLATACAĞIZ”

Kısa bir süre sonra kırtasiye yardım paketlerini okullara dağıtacaklarının bilgisini veren Çayırova Kızılay Gençlik Kolları Yöneticileri Abdullah Yavuz ve Muhammed Aydın, “Okullarımıza hem kırtasiye malzemelerimizi götüreceğiz hem de minik kardeşlerimize Kızılay hakkında bilgiler vermeyi hedefliyoruz. Amacımız Kızılay’ı daha iyi tanımaları.” Dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.