Çayırova, Gölcük’ü ağırlıyor

Spor 03.10.2015 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova, Gölcük’ü ağırlıyor

Süper Amatör Lg B Grubu’nda ilk iki haftayı kayıpsız geçen Çayırovaspor, haftasonu sahasında Gölcük G.B’ni ağırlayacak.

Lige Tavşantepespor galibiyeti ile start veren ardından Gebze Metin Oktay Stadı’nda Tayfunspor’u 2 golle geçen Çayıropvaspor 6 puanla zirvede yer alıuyor. Yine aynı puanla Kandıra G.B ve Kartepe Belediyespor’u peşine takan Çayırovaspor, haftasonu Gölcük G.B’ni de kayıpsız geçirerek hedefine bir adım daha yaklaşmak amacında. Çayırovaspor’da tüm futbolcu ve teknik ekip Gölcük G.B karşısında galibiyet almak üzere odaklanırken, yeşil siyahlı taraftarlarda bu karşılaşmada Kuştepe Arena Stadı’ndaki yerini alarak takımlarına destek verecekler. İşte Haftanın Karşılaşmaları Çayırova Serhatspor-Alikahya Belediye Spor      Kartepe Belediyespor-Çubuklu Balaspor             Kandıra G.B.Belediyespor-Kocaeli Yenişehirspor             Gebze Sultan Orhan Spor-Çınarlıspor    Çayırovaspor-Gölcük G.B.Spor  Gebze Tayfunspor-Tavşantepespor
Süper Amatör Lg B Grubu’nda ilk iki haftayı kayıpsız geçen Çayırovaspor, haftasonu sahasında Gölcük G.B’ni ağırlayacak.

Lige Tavşantepespor galibiyeti ile start veren ardından Gebze Metin Oktay Stadı’nda Tayfunspor’u 2 golle geçen Çayıropvaspor 6 puanla zirvede yer alıuyor. Yine aynı puanla Kandıra G.B ve Kartepe Belediyespor’u peşine takan Çayırovaspor, haftasonu Gölcük G.B’ni de kayıpsız geçirerek hedefine bir adım daha yaklaşmak amacında. Çayırovaspor’da tüm futbolcu ve teknik ekip Gölcük G.B karşısında galibiyet almak üzere odaklanırken, yeşil siyahlı taraftarlarda bu karşılaşmada Kuştepe Arena Stadı’ndaki yerini alarak takımlarına destek verecekler.

İşte Haftanın Karşılaşmaları

Çayırova Serhatspor-Alikahya Belediye Spor     

Kartepe Belediyespor-Çubuklu Balaspor            

Kandıra G.B.Belediyespor-Kocaeli Yenişehirspor            

Gebze Sultan Orhan Spor-Çınarlıspor   

Çayırovaspor-Gölcük G.B.Spor 

Gebze Tayfunspor-Tavşantepespor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.