19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova “Hedef Gelecek” Projesiyle Genç Liderler Yetiştiriyor

Çayırova 10.04.2017 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova “Hedef Gelecek” Projesiyle Genç Liderler Yetiştiriyor

Çayırova Belediyesi eğitim projeleri içerisinde yerini alan “Hedef Gelecek” ara vermeden eğitimlerine devam ediyor. Başkan Demirci’nin yakından ilgilendiği projenin bu haftaki eğitimleri İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Çayırova Belediyesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi İşbirliğiyle “Hedef Gelecek” Sabahın erken saatinde Çayırova Belediyesi önünden kaldırılan otobüsle İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin bulunduğu Göztepe’ye doğru yola çıkan gençleri kampusa geldiklerinde  proje sorumlusu eğitimciler karşıladı. Çayırova Belediyesi’nin büyük bir titizlikle yürüttüğü proje,  alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve seçilmiş konularıyla 25 lise ikinci sınıf öğrencisinin akademik eğitimleri güçleniyor, düşünce yetisi artıyor, vizyonları genişliyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen projenin bu haftaki seminerleri, eski Çad Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas ve Doç. Dr Mehmet Okur’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Hedef koymanın önemi ve yönetim becerileri dersi  ilk oturumda işlenirken, ikinci oturumda ise kariyer planlaması ve yönetimi konuları işlendi. Öğrenciler dikkatlice dinledikleri eğitimlerde, merak ettikleri sorulara yanıt bulurken, kaliteli eğitim alıyor olmanın farkındalığını da yaşıyor.      
Çayırova Belediyesi eğitim projeleri içerisinde yerini alan “Hedef Gelecek” ara vermeden eğitimlerine devam ediyor. Başkan Demirci’nin yakından ilgilendiği projenin bu haftaki eğitimleri İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Çayırova Belediyesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi İşbirliğiyle “Hedef Gelecek”

Sabahın erken saatinde Çayırova Belediyesi önünden kaldırılan otobüsle İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin bulunduğu Göztepe’ye doğru yola çıkan gençleri kampusa geldiklerinde  proje sorumlusu eğitimciler karşıladı. Çayırova Belediyesi’nin büyük bir titizlikle yürüttüğü proje,  alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve seçilmiş konularıyla 25 lise ikinci sınıf öğrencisinin akademik eğitimleri güçleniyor, düşünce yetisi artıyor, vizyonları genişliyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen projenin bu haftaki seminerleri, eski Çad Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas ve Doç. Dr Mehmet Okur’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Hedef koymanın önemi ve yönetim becerileri dersi  ilk oturumda işlenirken, ikinci oturumda ise kariyer planlaması ve yönetimi konuları işlendi. Öğrenciler dikkatlice dinledikleri eğitimlerde, merak ettikleri sorulara yanıt bulurken, kaliteli eğitim alıyor olmanın farkındalığını da yaşıyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.